Kađri pronalazi CD!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Odbačena (1 419.ep.) 10.07.2014. – Kađri pronalazi CD!

By  | 
Tina Duta i Mrunal Jain

Tina Duta i Mrunal Jain

Veče je. Miti i Ašfag naiđu jedno na drugo. Miti mu kaže da je pusti na miru. Ponela je sa sobom dnevnik. Ašfag priča o onome što je morao da uradi u fabrici. Miti prođe pored njega i malo dalje sedne, pa otvori svoj dnevnik. Okrenuta mu je leđima. Ašfag stoji na istom mestu i posmatra je. Prikazuju nam Akaša koji sedi na kiši izgubljen u mislima. Miti zapisuje misli u dnevnik. U suzama je. Ašfag je i dalje posmatra. Naizmenično nam pokazuju Akaša i Miti. Nakon nekog vremena, dođe Zubeida da da Ašfagu neku hranu, ali joj on kaže da mu se ne jede. Opet pogleda Miti, pa ode odatle.

Ratore i Đogi obaveštavaju Damini da još nemaju nikakvih informacija o Miti. Svi su pokušavali, uključujući i Akaša. Damini kaže da je ljuta na njega. Rekao je da se neće vratiti bez Miti. Doda da ga je Miti čekala na stanici, da dođe po nju, ali on to nije uradio. Ratore želi da zna zašto je Miti odlučila da ode i zašto ju je Damini podržala u tome. Ona ispriča kako Miti ne može da ima dece. Kaže da je Miti rekla to Akašu, ali je on bio tvrdoglav u nameri da dobije svoje rođeno dete. Miti je onda rešila da ode iz njegovog života. Htela je da se preseli na drugo mesto. Mislile su da prvo posete Vaisno Devi, pa da posle odu u njihovo selo. Želela je da ode od Akaša kako bi on mogao da je zaboravi i nastavi dalje sa životom. Ratore kaže da sada želi odgovor od Akaša. Ako toliko voli Miti koliko govori, zašto ju je onda pustio da ode. Pita se zar je to samo zbog bebe. Nikada mu nije padalo na pamet da bi mogao takav da bude. Đogi se slaže s njim, Akaš nije mogao biti takav, nikada.

Kađri upadne kod Ekadiš u sobu, traži CD. Napokon ga nađe umetnutog u knjigu koja se nalazila ispod dušeka kreveta. Međutim, Kađri naiđe Gomti, pa se Kađri sakrije ispod kreveta. Gomti ugleda knjigu na krevetu. Uzme je i stavi u fioku. Potom ode. Kađri lakne. Izađe.

Miti uporno pokušava da okači mokar veš preko žice, ali ne uspeva jer je visoko. Naiđe Ašfag pa je zadirkuje, pita je da li se i u njihovoj zemlji tako prostire veš. Ona odgovori potvrdno.
On nastavi da je zadirkuje: “Tvoj muž bi te onda podigao u naručje i pomogao ti!” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno