Kađri pronalazi CD!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Odbačena (1 419.ep.) 10.07.2014. – Kađri pronalazi CD!

By  | 
Gaurav, Rashami i Sreejita

Gaurav, Rashami i Sreejita

Miti se naljuti: “Tebi je to smešno?! Misliš da smo ja i moj život smešni? Imaš li ikakavu predstavu kroz šta prolazim?! Sedim tu u stranoj zemlji, daleko od moje porodice! Znaš li ti kako je to kad si daleko od svojih voljenih?! Ne verujem da si čak i otišao dalje od ovog mesta! Tebi je ovo smešno! Slažem se da je tvoja porodica jako dobra, da se ophode prema meni s ljubavlju i poštovanjem, ali ipak me srce boli! Nedostaju mi članovi moje porodice, moj muž! Ali, ti samo misliš na šale! Zaustavljaš me u pokušaju da telefoniram, stavljaš boju na moje lice, nazivaš me problemom i pitaš se kada ću otići! Ako je tako, zašto si me onda spasio? Danas si preterao! Ismevao si mi muža! Ja nisam indijska lutkica koja je došla ovamo da te zabavlja!”
U suzama je.
Ašfag se oseća loše, kaže joj da je samo pokušavao da je nasmeje: “Izgledaćeš lepo kad se nasmešiš.”
Otac ga pozove sa sprata i on pogleda na gore. Miti za to vreme ode. Ašfag se okrene i shvati da je ona otišla.
Miti je na terasi, gleda u daljinu.
Dođe g-din Rizvi: “Izgledaš tužno. Postoji jako dobar način da zaboraviš svoju tugu i bol. Seti se Shayarove poezije pomoću koje možeš da zaboraviš bol i tugu.”
On počne da recituje. Miti se nasmeši, dovrši stihove. Pitaju jedno drugo kako znaju za tu pesmu. Miti kaže Rizviju da je njen “bade papa” (deda) imao običaj da joj ih recituje, kao i njena majka, kako bi je ohrabrila. Rizvi joj kaže da zamisli da je glas njegovog dede progovorio iz njega. Stvorili su novi odnos. Kaže joj da ga može zvati “bade abbu” (verovatno isto “deda” po njihovom) ako želi. Miti je dirnuta. On joj kaže da dođe kod njega kad god oseti da joj nedostaje njen deda. Zna dobro njenu bol. Neka ne brine, njegov stariji sin je tu da joj pomogne. Uskoro će biti kući, ali do tada mora biti jaka. Oni su dobili priliku da se brinu o njoj. Može stvoriti nove uspomene i poneti malo Pakistana sa sobom. Može se smešiti i poneti ih u svom srcu. Zagrli je.

U sledećoj: Asgar pita Nusrat gde se pogubila. Ova mu odgovori da je razmišljala o Miti. Kaže mu da je ona u njegovoj sobi. On odjuri tamo. Stigne baš u trenutku kad ona otšnira jednu od njegovih torbi i zaustavi je. Miti je iznenađena njegovom burnom reakcijom.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno