Ekadiš otima CD od Kađri!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Odbačena (1 420.ep.) 11.07.2014. – Ekadiš otima CD od Kađri!

By  | 
Tina i Rashmi sa bebom

Tina i Rashmi sa bebom

Miti začuje nečiji glas i krene da proveri o kome se radi. Ugleda Nusrat kako se izvinjava nekom mladiću. Pomisli kako izgleda da se dopadaju jedno drugom. Taj mladić je Nusrat doneo poklon, ali mu ona kaže da ne može primiti ništa od njega. On insistira. Kaže da je sav novac potrošio na taj poklon. Tera je da ga prihvati (poklon) ako je njihova ljubav prava. Nusrat prihvata, plače. Grle se snažno. Miti shvati da Nusrat voli tog mladića, a ipak je pristala da se uda za drugoga. Zato je uvek tako tužna. Nusrat ode odatle uplakana.

Akaš gleda Mitine slike na laptopu. Dobija poziv od nekoga i prihvata da dođe negde za 10 minuta. Sve slike prebaci na USB. Krene. Dođe Kađri, taman krene da mu preda CD, kad začuje Gomti kako zove Ekadiš. Kaže Akašu da će pričati kasnije. On ode.

Nusrat tužno steže poklon koji je dobila od voljenog. Dođe Miti, ugleda je uplakanu. Pokuca joj na vrata. Ona se brzo pribere, obriše suze i gurne poklon pod jastuk. Pozove Miti da uđe. Počne da priča o incidentu u fabrici. Izvinjava joj se u Ašfagovo ime, kaže da je on sigurno samo hteo da sakrije njen sindur od Ansarija. Miti promeni temu, pita je o prijatelju koji ju je posetio. Pita je kako se zove. Nusrat nervozno ustane, kaže da ne zna o kome priča. Miti izvadi poklon ispod jastuka. Otvori kutijicu u kojoj je prelepa ogrlica. Nusrat je uznemirena što Miti zna sve. Moli je da ne kaže nikome. Miti joj stavi ruku na usta, kaže da neće nikome reći, ali neka joj kaže ako bilo kako može da joj pomogne, jer će definitivno to učiniti. Za toliko joj može verovati. Vrati joj poklon. Nusrat lakne. Pored sobe prođe Asgar, potom stane i uđe. Pita Nusrat kakva je to buka dolazila od prozora. Nusrat se uspaniči, priseti se kako je uleteo kamen uvijen u papir s porukom. Asgar pita s čijeg se prozora začula buka. Miti slaže da je u pitanju bio njen prozor, smišlja izgovor. Asgar joj kaže da im javi ako joj treba nešto, sada je njihova odgovornost da se brinu o njoj. Miti mu zahvali. Asgar ode. Nusrat zahvaljuje Miti što ju je spasila. Miti joj kaže da nema na čemu. Traži da joj Nusrat da ogrlicu koju je dobila na poklon. Nusrat joj kaže da će joj dati drugu, mnogo lepšu od te. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno