Nusratina tajna je otkrivena!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Odbačena (1 421.ep.) 14.07.2014. – Nusratina tajna je otkrivena!

By  | 
Sahil Phul - Ašfag

Sahil Phul – Ašfag

Miti je u suzama dok piše razglednicu za Akaša. Akaš primeti da je počela kiša. Kod Miti pada sneg. S jedne strane, Miti dodiruje sneg, a s druge, Akaš dodiruje kišu. On misli na Miti i razmišlja kako mu ta kiša deluje kao neki stranac. Miti piše kako i njoj nedostaje Akaš, ali i da ne želi da je on traži. Dobro joj je tu gde jeste. Poručuje mu da se čuva i da nastavi sa svojim životom. Neka kaže njenoj baki da se takođe čuva i da brine o svom zdravlju. Neka joj kaže da ne brine za nju. Pokušaće da se što pre vrati u Indiju. Potpiše se sa “tvoja, Miti”.

Neko zvoni na vrata baš kad Miti krene da da Asgaru razglednicu. Neko je doneo fotografije sa Nusratinog mehendija. Miti se okrene i zamalo sudari sa Ašfagom. Ćuti dok joj on nešto priča. On se udalji sa fotografijama. Miti razmišlja o tome kako su braća jako različita, Asgar shvata njenu bol i zabrinut je za nju, dok Ašfag misli samo na sebe. Ašfag naleti na svoju i Mitinu fotografiju. Okrene se da joj je pokaže, ali je Miti već otišla.
Miti daje Asgaru razglednicu. On kaže da zna da joj je to jako bitno, sam će svratiti u poštu da je pošalje. Miti mu zahvali, ali joj on kaže da treba Bogu da zahvali što ga je učinio sposobnim da je štiti. Kaže joj da ide sada da pomogne njegovoj majci, dolaze im gosti. Miti ode. On spali razglednicu i prokomentariše kako se ni njen glas ni njena osećanja neće čuti van te zemlje.

Miti ode kod Nusrat i zatekne je kako plače. Tera je da kaže svima istinu. Nusrat laže da je srećna. Miti želi da zna zašto onda plače. Trebalo bi da je dole, na svečanoj večeri. Nusrat se plaši i same pomisli da bi neko drugi mogao da je dodirne. Miti joj kaže da treba da odluči šta je to što želi. Ova joj odgovori da ne želi da zbog sebe rastuži roditelje. Miti joj kaže da ne želi da ponovi istu grešku. Njeni roditelji će je razumeti ako im bude rekla sve. Svi misle da je tužna jer se uskoro udaje i napušta kuću. Moraće da im prizna istinu. Nusrat kaže da ne može. Ne sme biti sebična. Miti preispituje njenu ljubav. Primeti da Nusrat nosi ogrlicu koju joj je poklonio voljeni. Nusrat misli kako je to možda njena sudbina. Miti takođe priča o sudbini. Kaže kako je nju sudbina odvojila od voljenog čoveka, ali ona nije odustala. I dalje je živa i bori se. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno