Babar kidnapuje Nusrat!

Indijske Serije

Odbačena (1 422.ep.) 15.07.2014. – Babar kidnapuje Nusrat!

By  | 
Ašfag pozdravlja

Ašfag pozdravlja

Miti ubedi g-dina Rizvija da ne udaje Nusrat protiv njene volje. Ansari je pažljivo sluša i razmišlja. Rizvi kaže da je za njega najbitnija sreća njegove kćeri. Izvinjava se Ansariju. Ansari ih razume. Međutim, Babar je i dalje besan. Ansari viče na njega.

Akaš je u svojoj sobi, na kreveti su letci sa Mitinom slikom, koje planira da podeli po gradu kako bi je našao. Dođe Ekadiš, vidi to. Pokušava da ga odvrati, ali bezuspešno. Dođe i Sankrant, kaže kako nigde nije mogao da nađe Kađri. Ekadiš iznervirano kaže da je otišla u hram i odlazi. Iznenada nestane struje. Sankrant ode u potkrovlje da proveri osigurače. Kađri je takođe tramo, vezana. Ugleda Sankranta pa počne da pravi buku. On je ugleda i šokira se. Odmah je odveže. Kađri plače, priča mu da ju je Ekadiš vezala kako bi je sprečila da ispriča Akašu za CD koji mu je Miti ostavila.
Ekadiš kaže Gomti da bi trebalo da provere Kađri. U tom trenutku stigne struja.
Njih dve začuju Mitin glas kako govori: “Nisam mogla ni da zamislim da ću morati da te ostavim. Ne mogu postati majka, ali ti zaslužuješ da postaneš otac. Ako ne odem, ti nećeš moći da nastaviš dalje…”
U sobu ulazi Akaš sa Sankrantom. Drži laptop na kome je pušten CD koji mu je Miti ostavila. Ekadiš i Gomti su zabezeknute. Akaš netremice i ljutito gleda majku. Sankrant je takođe ljut. Kađri bojažljivo stoji na vratima. Akaš viče kako majka uvek pomaže svojoj deci kada su u nevolji, ali ona je njemu samo mržnju usađivala, od rođenja. Nije najurila Miti, već njegov život. Ekadiš se pravda da je sve uradila samo zbog njegove sreće, želeo je bebu. Akaš odbrusi da je želeo dete, ali dete nije bitnije od Miti. Čak ni ona, njegova majka, nije bitnija od nje. Ekadiš i Gomti su zapanjene. Ekadiš ga pita šta govori to. Akaš vikne da je to Mitina kuća i, ako ima imalo dostojanstva, onda neka napusti tu kuću i neka se vrati u Atisgard. Ako već Miti nije tu, onda niko od njih ne treba tu da živi.

Babar priča sam sa sobom. Kaže kako će, udala se Nusrat za njega ili ne, sa njim provesti prvu bračnu noć. Vidimo potom kako neko (Babar) ulazi u Nusratinu sobu dok je ona ispred ogledala, okrenuta leđima. Stavlja joj maramicu na lice i odvodi je na silu. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site