Babar kidnapuje Nusrat!

Indijske Serije

Odbačena (1 422.ep.) 15.07.2014. – Babar kidnapuje Nusrat!

By  | 
Gaurav, Sreejita i Mrunal

Gaurav, Sreejita i Mrunal

Sledeća scena nam prikazuje Babara kako gura Nusrat na pod neke mračne prostorije. Kaže joj da ima dva izbora: ili će se sutradan udati za njega, ili će je silovati i ubiti. Nusrat je preplašena, sklapa ruke i moli ga da je pusti. On joj udari šamar. Dobija poziv od Ansarija (s njim su i Ašfag i Asgar) koji pokušava da ga zaustavi da počini neku ludost. Babar je besan, kaže mu da se ne meša. Ako se Nusrat ne uda za njega, neće se udati ni za koga. Ansari mu kaže da će ih venčati kad već toliko voli Nusrat. Doda da dolazi i da ne čini ništa do tad. Babar pristaje, zadovoljan je. Nakon nekog vremena, neko kuca na vrata. Babar ih otvori, i u istom trenutku ga dočeka Asgarova pesnica. On i Ašfag ulete unutra. Oni savladaju Babara, ali on uspe da se otme i uperi pištolj u njih. Kod njega bane i Ansari pa ovaj i na njega nišani. Ansari viče na njega, kaže mu da ne uzima zakon u svoje ruke, inače to neće biti dobro po njega. Babar i dalje besni i neće da sluša. Ansari i on počnu da se otimaju oko pištolja. Ašfag je pored Nusrat, približi joj se kako bi je zaštitio ako pištolj opali. Ansari uspe da otme pištolj bratu, opali mu šamarčinu. Potom se izvini Nusrat i kaže da će Babar platiti za ovo što je učinio. Odvodi ga sa sobom. Ašfag, Nusrat i Asgar se grle.

Akaš je u svojoj sobi, pakuje se. Ugleda Mitin venčani sari i priseti se njihovog venčanja i vremena koje su proveli zajedno. Zagrli sari, pa ga vrati nazad. Ugleda njihovu zajedničku sliku pa pomisli kako Miti nije ispunila svoje obećanje, nije sa njim na njegov rođendan. Ipak, zna da misli na njega gde god da je. Stavi fotografiju u torbu. I krene polako.

U sledećoj: Kurir predaje Akašu buket cveća, kaže da je od jedne gospođe. Akaš je šokiran (verovatno misli da je od Miti). Sa druge strane, Miti pomisli kako je Akaš nešto već trebalo da dobije (verovatno razglednicu koju mu je poslala). Kadar se deli na dva dela: u jednom delu je Miti, a u drugom Akaš.
signature_3

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site