Čobi priznaje Ratoreu da je Malvika živa!

Indijske Serije

Odbačena (1 426.ep.) 21.07.2014. – Čobi priznaje Ratoreu da je Malvika živa!

By  | 
Ašfag i Miti

Ašfag i Miti

Akaš ulazi u voz. Zove Damini. Ona mu kaže da su se Miti i ona vozile zajedno sa Fidom do stanice u Nagli. Onda su tu sišle, ali se Miti vratila u voz.

Nilofer dolazi kod Miti, odnela joj je čašu soka. Počne da joj prebacuje što je bliska s Ašfagom iako je udata. Kaže joj da je ona (Nilofer) zaljubljena u Ašfaga i želi da se uda za njega. Miti joj strogo odgovori da, ako su brakovi čista veza u Pakistanu, ne znači da u Indiji nije tako. Zna koje su njene granice i neće ih prekoračiti. I ona puno voli svog muža. Nilofer demonstrativno odlazi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Akaš u vozu upita prodavača čaja da li je možda video Miti, pokazuje mu njenu sliku. Prodavac odgovori odrično.

Damini je sa Tapu u pol.stanici. Govori inspektoru šta je zapazila u vozu. Policija potom na osnovu Damininih opisa nacrta Fidin fotorobot. Kažu da će to iskoristiti da uhvate teroriste i dobiju informacije o Miti.

Voz staje na stanicu u Nagli. Akaš izađe. Pokazuje Mitinu sliku prodavcu hrane, ali ne dobija nikakvu informaciju. Vraća se nazad u voz. Seti se kako mu je Damini rekla da su se ona i Miti razdvojile na toj stanici.

Ašfag dolazi kod Miti, u rukama drži kurtu. Pita je gde su svi. Miti se seti Niloferinih reči pa okrene lice od njega. Kaže mu da su svi otišli kod nekih rođaka. On joj kaže da će onda morati da sačeka da se vrate, da bi mu neko ušio dugme na kurti. Miti mu kaže da onda obuče neku drugu. Ašfag joj odgovori da je tu kurtu dobio na poklon od Nilofer i sviđa mu se. Miti mu kaže da onda sačeka da dođe Nilofer. On odgovori da će onda obući nešto drugo i spušta kurtu na sto. Odlazi. Miti uzme kurtu i zašije dugme. Ašfag je krišom posmatra. Smeši se. Miti krene da mu vrati kurtu, ali onda se upita zašto bi to uradila. Ašfag se pojavi, kaže da je pobedio. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

20 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *