Mukta se porađa!

Indijske Serije

Odbačena (1 428.ep.) 23.07.2014. – Mukta dobija bolove, odvode je u bolnicu!

By  | 
Miti

Miti

Ašfag se pozdravlja. Nilofer se skloni. Ašfag krene ka vratima. Tamo stane i pogleda još jednom Miti. Ona se okrene ka njemu. On je opet pozdravi rukom. Miti se nasmeši. Ašfag ode. Pojavi se besna Nilofer. Miti je spazi. Uozbilji se. Nilofer je ljutito pogleda, a potom ode.

Mukta je kod Višnua, neka devojka joj radi mehendi. Mukta s osmehom gleda Višnua. Devojka joj na ruci ispisuje Višnuovo ime. Dođe Nani, pogleda Muktu, pa Višnua. Pita Muktu šta to radi. Mukta joj kaže da stavlja mehendi, pošto je sutra praznik. Nani se u sebi nervira što će Mukta držati post za “prosjaka” Višnua. Mukta joj kaže da će sutradan izvesti sve rituale za Višnuov dug život. Nani se smeška i pretvara da joj je jako drago što vidi koliko ona voli svog muža. Mukta odgovori da joj je to dužnost. Dok je ona tu, njemu se ništa neće desiti. U tom trenutku devojka pogreši pri šaranju mehendija i on se razlije. Nani odmah skoči, kaže da je to loš znak. Devojka se izvinjava. Nani je grdi. Pita Muktu da li Višnuovo ime i dalje stoji netaknuto na njenoj ruci. Mukta pogleda ruku pa se nasmeši, kaže Nani da ne brine, šara se malo pokvarila, ali je Višnuovo ime i dalje tu. Pokazuje joj. Nani se pretvara da joj je drago. Devojka nastavi sa šaranjem. Mukta gleda Višnua.

Asgar pokuca na Mitina vrata, pita je može li ući. Miti dozvoljava. On joj s osmehom kaže da zna za šta se moli sve vreme. Moglo bi se reći da je Bog čuo njene molitve. Pokazuje joj vizu za Indiju. Miti se jako obraduje, ne može da veruje. Asgar se smeje, pita je zar još sumnja. Pripreme za put su spremne. Njen odlazak je jako blizu.
Pokazuje joj letak: “Želja za mirom! Ovaj festival se održava svake godine preko granice. Učestvuju Indijci i Pakistanci. Ovoga puta ću ići sa nekim pakistanskim umetnicima. Povešću i tebe! Kad pređeš granicu, slobodna si. Zemlja i nebo su tvoji. I krila će biti tvoja! Možeš odleteti gde god želiš.”
Miti mu se od srca zahvaljuje. I dalje ne može da veruje, presrećna je.
Asgar krene pa stane i pogleda je još jednom tako srećnu.
Pomisli u sebi: “Ja bi tebi trebalo da zahvalim!”
Pozdravi Miti i ode. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site