Mukta se porađa!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Odbačena (1 428.ep.) 23.07.2014. – Mukta dobija bolove, odvode je u bolnicu!

By  | 
Tapu radi ritual

Tapu radi ritual

Zubeida takođe pogleda Ašfaga pa pomisli u sebi: “Gaji li Ašfag osećanja prema Miti?”
Rizvi zove Miti da im se pridruži na doručku. Miti se u sebi pita kako da mu kaže da posti. Mumtaz je takođe zove. Miti joj kaže da ne može ništa da jede jer Indijke drže post za praznik Teđ. Taj post se drži za muževe. Ašfag se smalo snuždi. Zubeida prati njegovu reakciju. Mumtaz kaže kako je to prava ljubav. Miti odlazi da im donese nešto da se osveže. Ašfag gleda za njom. Zubeida ga posmatra.
Miti sretne Asgara koji je pita je li nekome pominjala da je dobila vizu. Ona odgovori odrično, ali htela bi, kaže, da to svakome saopšti na drugačiji način. Asgar ne razume. Miti mu kaže da će saznati kad dođe vreme. Ašfag vidi da Miti razgovara s Asgarom o nečemu. Radoznao je. Miti odlazi.

Akaš je kući. Razgovara s inspektorom. Kaže mu da je otišao u hotel i tamo dobio pozivnicu za koncert povodom skupa “Želja za mirom”. Smatra da su ljudi koji žive u tom hotelu povezani s tim događajem. Kaže da je pokušao da sazna ime… U tom trenutku se pojavi Mukta na vratima. Damini se obraduje, pozdravljaju se. Mukta daje Damini “prasad” za praznik. Akaš završava razgovor. On i Mukta pitaju jedno drugo za zdravlje. Damini kaže Akašu da im je Mukta donela “prasad”. U tom trenutku Mukta oseti bol u stomaku. Akaš je pita je li dobro. Ona odgovori da jeste, nije joj ništa. Neka uzme “prasad” i neka to bude kao da mu ga je Miti donela. Sigurna je da ona posti za njega, gde god bila. Damini kaže Akašu da ne bude tužan. Mukta kaže Damini da je rešila da se s osmehom suoči sa svim problemima. Sve će biti u redu kada joj se rodi beba. I Akaš je siguran u to. Mukta ponovo oseti bol. Damini i Akaš se zabrinu. Damini tera Akaša da odmah nađe taksi. Moraju odvesti Muktu u bolnicu. Mukta se žali da je baš boli. Damini je smiruje. Akaš unese Muktu u taksi, ulazi i Damini i kreću u bolnicu.
Muktu uvode u porođajnu salu. Akaš i Damini ostaju napolje. Damini traži Akašu telefon kako bi pozvala Đogija. On joj daje, ona zove. Nestrpljivo čekaju vesti. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site