Nani tvrdi da je Višnu preminuo!

Indijske Serije

Odbačena (1 429.ep.) 24.07.2014. – Nani tvrdi da je Višnu preminuo!

By  | 
Miti obaveštava porodicu da putuje za Indiju

Miti obaveštava porodicu da putuje za Indiju

Ašfag je slomljen jer Miti uskoro odlazi

Ašfag je slomljen jer Miti uskoro odlazi

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nani tvrdi da je Višnu preminuo!

Nani tvrdi da je Višnu preminuo!

Doktor informiše Akaša i Damini da su Mukta i njena beba dobro, ali, Mukta mora ostati na posmatranju.

Miti daje poklon porodici u Pakistanu. To je slika na kojoj je na urdu jeziku ispisala “hvala”. Ašfagov otac je pita čemu taj poklon. Miti im kaže da je dobila vizu i uskoro se vraća u Indiju. Svi su srećni zbog nje dok je Ašfag šokiran i tužan. Miti sve zasluge pripisuje Asgaru. Asgar odgovori da mu je to bila dužnost. Zubeida kaže Miti da su oni i srećni i tužni jer će ih ona napustiti. Asgar kaže da će Miti biti tu još par dana, neka se dobro brinu o njoj. Rizvi mu pruži Mitin poklon/sliku i kaže mu da je okači na zid kako bi uspomene ostale žive. Mumtaz kaže Miti da je od svojih roditelja nasledila dobre principe. Miti odgovori da ju je sve baka naučila.

Nani gleda nečiju pogrebnu lomaču kako gori. Dolazi Tapu, zbunjena je. Nani joj kaže da je Višnu preminuo. Tapu je šokirana. Klizi joj suza niz lice dok gleda lomaču. Priseća se kako je Mukta vodila računa o Višnuu.

Akaš ulazi kod Mukte u sobu, nosi poslužavnik s hranom. Pita je kako je. Ona odgovori da je dobro. Akaš je pita da uzme hranu, ali ona odgovori da nije gladna. Akaš joj kaže da mora misliti na sebe, a i na bebu. Ona ga upita je li jeo on nešto nakon što ga je Miti ostavila. Akaš odgovori da u početku nije, ali je onda pomislio kako neće imati snage da je traži ako ne bude jeo.

Tapu ne veruje Nani. Kaže joj kako je ona uvek mrzlaa Višnua i sad je prekrdašila. Nani je pita zar bi lagala kad je tako nešto u pitanju. Tapu je tera da stavi ruku na njenu glavu i da se zakune u nju da je to tačno. Nani skloni svoju ruku. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *