Nani tvrdi da je Višnu preminuo!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Odbačena (1 429.ep.) 24.07.2014. – Nani tvrdi da je Višnu preminuo!

By  | 
Miti je srećna mislivši da se Ašfag zaljubio u Nilofer

Miti je srećna mislivši da se Ašfag zaljubio u Nilofer

Ašfag je šokiran Mitinom pretpostavkom

Ašfag je šokiran Mitinom pretpostavkom

Miti govori Ašfagu da ga neće zaboraviti

Miti govori Ašfagu da ga neće zaboraviti

Ašfag zaljubljeno posmatra Miti

Ašfag zaljubljeno posmatra Miti

Akaš daje Mukti sendvič da zagrize. Obaveštava je da sutradan ide u Amritsar i kaže joj da se čuva dok se ne vrati. Nada se da će naći neke tragove do Miti. Mukta mu poželi sve najbolje.

Nani kaže Tapu da je bolje da je umrla nego što je dočekala da je optužuje za tako nešto. Tapu se pita kako će to da saopšte Mukti. Nani odgovori da će morati nekako da joj kažu. Tapu kaže da je u pravu. Zove doktora.

Noć je. Miti je budna. Začuje zvuk gitare. Ustane iz kreveta i ode da proveri. Ugleda Ašfaga kako svira. Ode do njega. Pita ga zašto sedi tu sam, zašto ne spava. Ašfag odgovori da mu se ne spava, misli su mu odlutale dok je svirao. Pita je zašto ona ne spava. Miti odgovori da je toliko srećna i uzbuđena što se vraća u Indiju da joj neće san na oči. Pita ga koji je razlog što se njemu ne spava. On odgovori da je to zato što se zaljubio. Miti se obraduje, kaže da je znala da će se zaljubiti u Nilofer. Ašfag se šokira i uozbilji. Miti nastavi da brblja, kaže mu da ga Nilofer jako voli. Nada se da će se uzeti i zauvek ostati zajedno, srećni.
Ašfag demonstrativno ustane: “Ko je rekao da je u pitanju Nilofer? (Miti se uozbilji.) Možda je u pitanju neko drugi!”
Miti mu se izvinjava. Pita ga ko je onda u pitanju. Nikada ga nije videla da priča ili stoji sa nekom drugom devojkom, pa je pomislila da se radi o Nilofer. Pita ga šta je bilo, zbunjena je sad. Ašfag se odlučno okrene ka njoj. Ipak, spusti pogled, pa joj kaže da je bolje da ne pričaju o tome. Neka ne brine za njega. Miti ga pita ko je rekao da neće brinuti za njega, uvek će brinuti. Zvaće ga kad se vrati u Indiju. Svi će joj oni nedostajati. A on, Ašfag, spasio joj je život. Kako bi i mogla da ga zaboravi. Nikada neće moći da ga zaboravi. Ašfagu je drago što to čuje, smeši se. Miti ga pita o čemu razmišlja. Kaže mu da ide da se odmori, a ona će se moliti da mu se ostvari ljubav. Ašfag se nasmeši, kaže joj da želi da se svačije molitve ostvare, onda ne bi bilo tužnih ljudi. Ali, njegova ljubavna priča je jedna od onih koje se ne mogu ispuniti. Pozdravlja je i odlazi s bolnim osmehom. Prikazuju Nilofer kako stoji na spratu. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno