Nani tvrdi da je Višnu preminuo!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Odbačena (1 429.ep.) 24.07.2014. – Nani tvrdi da je Višnu preminuo!

By  | 
Nilofer grdi Miti

Nilofer grdi Miti

Miti se naljutila na Nilofer

Miti se naljutila na Nilofer

Nilofer

Nilofer

Miti uverava Nilofer da voli samo Akaša

Miti uverava Nilofer da voli samo Akaša

Miti se vratila u sobu. Nilofer otvara njena vrata. Miti se začudi, pita je šta je bilo, je li dobro. Nilofer uleti u sobu i počne da se istresa na Miti. Optužuje je da je navela Ašfaga da se zaljubi u nju. Miti je u čudu, pita je šta to priča. Nilofer joj kaže da se Ašfag uvek smeška kad počne da priča sa njom. A odkako je svima rekla da se vraća u Indiju, postao je tužan. Bar bi trebalo da misli na to da je udata žena.
Miti se iznervira, pa vikne: “Dosta!”
Pokaže Nilofer svoj sindur i zakune se da voli samo svog muža, Akaša. Ako je i živa, to je sve zbog njega. Trenutno među njima postoje neki problemi i ne zna hoće li se uopšte spojiti ako se vrati u Indiju. Ali, istina je jedino ta da, ako ikoga voli, onda je to Akaš. Diše za njega. Kune se u njega da je to tačno kako bi Nilofer prestala da sumnja. Nilofer se malo smirila. Miti nastavi, kaže da je Akaš ceo njen svet, a ona, Nilofer, joj je poput mlađe sestre. Zar misli da bi joj otela njenu ljubav.

U sledećoj: Jedan policajac govori Ansariju da indijska policija smatra da je žena po imenu Fida odgovorna za eksploziju. Pokazuje mu Fidin fotorobot. signature_4

 

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno