Ansari traži da mu se pošalje Mitina slika!

Indijske Serije

Odbačena (1 430.ep.) 25.07.2014. – Ansari traži da mu se pošalje Mitina slika!

By  | 
Miti savetuje Nilofer

Miti savetuje Nilofer

Tapu vešto saznaje istinu

Tapu vešto saznaje istinu

Mukta hoće da vidi Višnua

Mukta hoće da vidi Višnua

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nilofer se izvinjava Miti, kaže joj da mnogo voli Ašfaga i zato je muče takve misli. Miti odgovori da je razume, ni ona ne bi mogla da gleda da se neko približi Akašu. Nilofer se žali kako čak ni ne zna voli li Ašfag nju ili ne. Miti je savetuje da počne da otkriva svaku sitnicu o njemu i da uradi nešto po tom pitanju, jer je on neće početi voleti ako ona samo bude svaki dan govorila da ga voli. Predloži joj da skuva nešto. Nilofer odgovori da ne zna ništa da spremi. Miti joj kaže da će joj pomoći. Nilofer joj se zahvaljuje, zagrli je sva srećna.

Nani kaže Divji kako je jedan problem rešen. U tom trenutku se pojavi ljutita Tapu sa policijom na vratima i naredi im da uhapse Divju i Nani za otmicu i ubistvo njenog zeta, Višnua. Nani i Divja se prepadnu. Nani muca. U strahu otkriju Tapu da je Višnu živ i da je u centru za negu. Ispostavlja se da je Tapu dovela lažnu policiju. Plaća ljudima i oni odlaze. Nani je zaprepašćeno pita kako je mogla da dovede lažnu policiju. Tapu je ljutito upita zašto pa ne bi mogla, kad su one spalile tuđ leš. Pita i nju i Divju kako su mogle da se spuste tako nisko, šta bi rekle Mukti kad izađe iz bolnice. Ona ga toliko voli. U tom trenutku ugleda Muktu na vratima, ali ona ništa od razgovora ove tri nije čula. Divja, Nani i Tapu su iznenađene što je vide. Pitaju je zašto je došla sama. Mukta odgovori da joj je nedostajao Višnu, a oseća se dobro, pa je pitala doktora da je otpusti iz bolnice. Naumi da ode kod Višnua, ali je ove tri nekako odgovore i spreče. Teraju je da se prvo osveži.

Ašfag se sretne, u kući, s Asgarom, pa ga pita zašto šalje Miti u Indiju tako brzo i to ilegalnim putem. Asgar se nasmeje, zafrkava ga kako je prvo smatrao da je Miti problem, a sad se čudi što ona ide. Ako ne budu rizikovali, drugačije neće moći da pošalju njihovu gošću nazad u njenu zemlju. Ašfag ga pita može li i on poći, ali ga Asgar pita zar nema poverenja u njega. To je rizičan posao i ako bi se nešto desilo tamo, onda bi njihova porodica ostala bez oba sina. Ašfag odgovori da mu je drago što on (Asgar) rizikuje sopstveni život kako bi poslao Miti nazad za Indiju. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *