Ansari traži da mu se pošalje Mitina slika!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Odbačena (1 430.ep.) 25.07.2014. – Ansari traži da mu se pošalje Mitina slika!

By  | 
Ašfag je priznao Zubeidi da je zaljubljen u Miti

Ašfag je priznao Zubeidi da je zaljubljen u Miti

Zubeida je zabrinuta

Zubeida je zabrinuta

Miti i Nilofer

Miti i Nilofer

Nilofer i Miti su u kuhinji. Miti pomaže Nilofer da skuva hranu. Za trpezom, Ašfag kaže Zubeidi kako je jako gladan. Ona mu s osmehom odgovori da neko poseban priprema hranu.
Ašfag se nasmeši: “Miti?”
Zubeida negira, kaže da je u pitanju Nilofer. Ašfag prestane da se smeši. Zubeida počne da ga ispituje i Ašfag joj prizna da je zaljubljen u Miti. Zubeida je šokirana, ali ne odgovori ništa jer uđu Nilofer i Miti s hranom. Nilofer posluži Ašfaga, pa sedne do Miti. Njih dve se smeškaju i domunđavaju. Miti kaže Ašfagu da proba hranu i da im kaže kako je ispala. Ovaj odgovori da je hrana spremana u njenom prisustvu, to znači da mora da je ukusna. Počne da jede. Miti ga pita zar se neće zahvaliti Nilofer. Ašfag odgovori da ga puste da prvo pojede kao čovek, pa će videti.

Kasnije, u Zubeidinoj sobi, ona pita Ašfaga kako je moglo i da mu padne na pamet da zavoli Miti. Ona je udata i uskoro se vraća u Indiju. Ašfag se prostre po krevetu. Kaže da mu je Alah dao srce i osećanja, šta je on tu kriv. Miti je donela voda i on ju je prvi ugledao. Zubeida ga tera da shvati da je Miti Alah doveo njima kako bi joj pomogli, a ne da je on zavoli. Ašfag je očajan. Zubeidi je žao što ga vidi u takvom stanju.

Indijska policija šalje Fidin fotorobot pakistanskoj policiji. Jedan policajac govori Ansariju da indijska policija smatra da je žena po imenu Fida odgovorna za eksploziju. Pokazuje mu Fidin fotorobot. Ansari pozove indijsku policiju, pita kako im može pomoći. Indijski inspektor obavesti Ansarija da je Damini bila u istom vozu sa Miti. Ako se domognu informacija o Fidi, onda bi mogli da pronađu Miti, ali i teroriste. Ansari odgovori da će dati sve od sebe. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno