Ratore priznaje Tapu da je Malvika živa!

Indijske Serije

Odbačena (1 431.ep.) 28.07.2014. – Ratore priznaje Tapu da je Malvika živa!

By  | 
Sahil Phull - Ašfag

Sahil Phull – Ašfag

Miti priča Zubeidi da je Mukta, njena najbolja prijateljica i sestra, trudna. Brine za nju ovih dana. Ova joj kaže da će sigurno primiti lepe vesti kad stigne kući. Dolazi Asgar, kaže Miti da počne da se sprema, kreću sutradan. Miti se obraduje. Asgar odlazi.
S druge strane, Akaš se pakuje da krene u Amritsar, u nadi da će pronaći Fidu i na taj način doći do Miti. Ona je poslednja koja je videla Miti. Kana hoće da pođe s njim, ali mu Akaš kaže da ostane i brine o Damini. Damini im kaže da ne brinu za nju, neka idu obojica i neka joj brzo dovedu Miti. Akaš kaže Kani da bi voleo da on onda pođe s njim, lakše će naći Miti ako ih je dvojica tamo. Doda kako je to njihova poslednja nada da nađu Miti.

Ansari se vratio u pol.stanicu, priča telefonom. Kaže nekome da mu je poslao Fidinu sliku. Mitina ištampana slika padne na pod. Ansari prekida poziv. Podigne sliku i pre nego što uspe da je okrene i vidi da je na njoj Miti, zazvoni telefon. On spusti sliku na sto. Javlja se na telefon. Javljaju mu informacije o terorističkom napadu koji treba da se desi blizu granice. Ansari žuri, podigne svoju palicu i njome obori Mitinu sliku opet na pod. Govori svom timu da se spreme i krenu, moraju sprečiti napad. Svi odlaze.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Jutro je. Asgar zove Miti da požuri, zakasniće, treba da pređu granicu. Miti silazi niz stepenice. Spremna je da krene. Svi su u holu. Miti pita Mumtaz, nazivajući je majkom, sme li bar sad da joj dotakne stopala. Mumtaz joj s osmehom dopusti, blagosilja je. Miti prokomentariše kako se osetila kao da uzima blagoslov od svoje bake. Pričaće svojoj baki o njima i ona će ih sigurno pozvati da im se zahvali. Mumtaz joj kaže da poruči Damini da oni sada imaju ćerku i u Indiji i mnogo će im nedostajati. Pita je da joj veže “tabiz” (ili “taweez” – talisman, amajlija, obično s ispisanim Alahovim imenom) na ruku, štitiće je od svega lošeg. Taman krene da joj ga zaveže, kad vidi da je oko njene ruke već stavljen jedan. Iznenadi se, pita ko joj je dao taj talisman. Miti joj pojasni da je taj “tabiz” dobila od svoje prijateljice, Fide, koju je upoznala u vozu. Asgar se zbuni, pita se, u sebi, zašto bi Fida dala Miti “tabiz”. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

lines-flowers-and-nature-017261

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *