Ratore priznaje Tapu da je Malvika živa!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Odbačena (1 431.ep.) 28.07.2014. – Ratore priznaje Tapu da je Malvika živa!

By  | 
Saba, Halid, Nilofer i Ašfag na setu

Saba, Halid, Nilofer i Ašfag na setu

Miti doda da oseća da ju je taj talisman zaštitio, inače bi možda poginula u onoj eksplozij. Mumtaz prokomentariše da Bog uvek štiti dobre ljude. Postoje demoni koji i sa njihove strane granice podmeću bombe, ali oni ne znaju da, uprkos teroru koji šire, ljudi i dalje imaju volju za životom. Alah im nikada neće dozvoliti da pobede. Asgaru se ne sviđaju te reči. Mumtaz počne da vezuje “tabiz” Miti, ali se tom prilikom, onaj Fidin odveže i padne na pod. Mumtaz moli Boga da joj oprosti (jer je “tabiz” pao na pod), podigne ga i veže oba talismana ponovo Miti na ruku. Njih dve se grle. Miti se potom oprašta i sa ostalim članovima porodice. Asgar je nestrpljiv. Miti dodiruje stopala i Rizviju. Halid joj kaže da mu je žao što odlazi. Ipak, i drago mu je što će se vratiti u svoju zemlju. Želi joj sve najbolje. Miti zahvaljuje s osmehom.
Ona potom dođe do Sabe: “Sestro, oprosti mi ako sam nešto zgrešila.”
Saba: “Bog te blagoslovio! Ali, nemoj se više vraćati, jasno!”
Miti se uozbilji, kao i ostali.
Saba primeti da su se svi namrgodili pa se ispravi i nasmeje: “Hoću reći… Ne mogu te stalno spašavati!”
Na redu je Zubeida. Miti joj kaže kako je njen muž na sebe preuzeo veliku odgovornost da je vrati u Indiju. Ne zna kako da im vrati tu uslugu. Zubeida odgovori da ne treba to da zove uslugom, njen muž je bogobojažljiv čovek i čini samo ono što je ispravno. Kaže joj da ne zaboravi da joj piše kad stigne kući. Miti joj kaže da će joj nedostajati. Zubeida joj poruči da se čuva. Njih dve se grle. Potom Miti zagrli Nusrat.
Nakon toga, priđe Nilofer: “Oni koji pokušavaju…”
Nilofer s osmehom nastavi: “… nikada ne gube! Ne možeš preći preko okeana ako se plašiš talasa!”
Asgar kaže Miti da će ceo život ostati tu ako bude nastavila da se sa svima ovako oprašta. Pita je kreću li. Miti pogledom pogleda unaokolo, pita gde je Ašfag. Zubeida se seti kako je u sobi razgovarala sa njim, kako se on pitao zašto mu je Bog poslao Miti kad ona mora sada da ode. Miti kaže da nema veze, pita Nilofer da prenese Ašfagu da ga pozdravlja. Ona i Asgar napokon krenu. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

lines-flowers-and-nature-017261

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno