Malvika pomaže Ambiki!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Odbačena (1 432.ep.) 29.07.2014. – Malvika pomaže Ambiki!

By  | 
Malvika pomaže Ambiki!

Malvika pomaže Ambiki!

Asgar sedne pored Miti, kaže joj da su blizu. Daje joj instrukcije da bude pažljiva s jednom torbom. Miti kaže da hoće. Asgar potom ode napred. Nakon nekog vremena, policijski džip prepreči put autobusu. Iz džipa izađe Ansari. Asgar je šokiran i plaši se da mu ne propadne plan. On sedne tako da ga Ansari ne vidi. Ansari i njegove kolege ulaze u bus da provere je li sve u redu. Miti ga ugleda i razgorači oči od straha. Ansari raži putnicima isprave i proverava prtljag. Asgar je izašao napolje i viri. Miti se krije iza sedišta, sve su joj bliže. Navlači veo. Odjednom, začuje se neka galama. Asgar šamara vozača busa. Ansari odmah ode do njih da proveri o čemu se radi. Iznenadi se kad vidi Asgara. Ovaj mu se nasmeši. Ansari naredi jednom policajcu da nastavi sa proverom busa. Asgar kaže kako mu je vozač ukrao novac. Vozač se pobuni, kaže da to nije istina, drži se za obraz. Ansari naređuje kolegi da izađe s vozačem napolje i da ga proveri. Potom pita Asgara šta radi tu. Asgar odgovori da ide na skup “Želja za mirom”. Ansari kaže da nije znao da njega zanimaju ti skupovi. Asgar se samo nasmeši. Policajac koji je pregledao bus kaže da ništa nije našao. Oni odlaze. Asgar pozdravlja Ansarija. Miti lakne. Prilikom prolaska pol.džipa pored busa, jedan od policajaca primeti Miti. Zbunjen je, ali ništa ne kaže. Asgar sedne opet do Miti, kaže kako sada neće imati nikakvih problema. Uskoro će stići u odmaralište i onda će se pridružiti trupi. Obućiće se poput njih kako niko ne bi posumnjao ništa. Miti u krilu drži torbu. Zahvaljuje Asgaru što toliko rizikuje i što toliko čini za nju. On se nasmeje.

Ašfag je i dalje na podu, tužan. Dolazi Nilofer, donela mu je nešto što voli da jede. Međutim, Ašfag je nezainteresovan. Ona pokušava da ga oraspoloži, ali se on naljuti i ignoriše je. Nilofer mu tužno kaže da je u redu ako je ne voli, ali, ne može gledati mržnju prema njoj u njegovim očima. Ašfag ne odgovori ništa i samo ode. Nilofer je tužna. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

lines-flowers-and-nature-593103

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno