Ansari privodi Ašvaga!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Odbačena (1 433.ep.) 30.07.2014. – Ansari privodi Ašvaga!

By  | 
Ašvag, Miti i Zubeida

Ašvag, Miti i Zubeida

Asgar i Miti takođe stižu. Staju u red. Akaš oseti Mitino prisustvo, gleda unaokolo. On stoju u drugom redu, a Kana je iza njega. Miti je pokrila glavu. Asgar je zaklanja, pa Akaš ne uspeva da je vidi. On kaže Kani da oseća Mitino prisustvo. Čim se Akaš okrene na drugu stranu, Asgar se okrene i pogleda Miti. Miti takođe oseća Akaševo prisustvo. Asgar razmišlja kako nekako moraju da prođu obezbeđenje, inače bi ih mogli uhvatiti. Pregleda se svaka stvar iz svake torbe. Akašu zazvoni telefon. Miti to čuje, priseti se tog zvuka, pa pogleda unaokolo. Asgar joj kaže da umiri emocije, sada je Pakistanka. Jedna greška ih može poslati iza rešetaka. Onda će biti nemoguće bilo šta reći policiji. Miti mu se izvinjava. Akaša je pozvala Damini i on joj kaže da su stigli. Obavestiće je ako saznaju nešto o Miti. Kana se raspituje za Daminino zdravlje, na šta mu Akaš klimne glavom u znak da je u redu. Njih dvojica ulaze nakon što prođu kontrolu. Asgar tera Miti da ide prva. On potom pozove jednog od svojih ljudi i pita ga kako da izvrše misiju. Tip sa kojim Asgar razgovara pritisne neko dugme i Miti biva dopušteno da prođe kroz detektor bez problema. Ona ulazi.

Ašvagovi roditelji su jako zabrinuti. Rizvi planira da popriča o tome s Asgarom. Misli da će on sve srediti. Mumtaz je tužna jer je Miti do sada sigurno već prešla granicu. Ne zna kroz šta će sve njena dva sina morati da prođu. Rizvi je uverava da će sve biti u redu.

Ašvag sedi u pol.stanici. Ansari mu kaže da ga neće uhapsiti zbog odnosa koji dele. Daje mu jednu šansu da dokaže svoju nevinost. Ako se Fida ne vrati, moraće da ostane u zatvoru do kraja života. Onaj policajac koji je video Miti u busu, donese Ansariju neka dokumenta koja treba da pregleda, ali čim Ansari otvori fasciklu (verovatno ista ona u kojoj se nalazi Mitina slika), zazvoni mu telefon. Zovu ga da dođe u glavnu kancelariju zbog nekog posla. On kaže onom policajcu da pazi na Ašvaga. Ašvag hoće da ode do fabrike da proveri kakva je tamo situacija, ali mu Ansari odgovori da odbaci tu ideju inače će umesto njega u zatvor dovesti njegove roditelje. . (NASTAVAK NA SLED.STR.)

lines-flowers-and-nature-017261

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno