Akaš napokon ugleda Miti!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Odbačena (1 434.ep.) 31.07.2014. – Akaš napokon ugleda Miti!

By  | 
Asgar se izvukao...

Asgar se izvukao…

Asgar je na parkingu. U ruci drži okidač za bombu i kezi se. Miti je i dalje u potrazi za njim. Krene istim onim hodnikom gde je Asgar podmetnuo bombu i nesvesno nogom pokida žicu koja je povezivala bombe. Bombe se isključuju.
Asgar pritisne okidač i jako se iznenadi kad se ništa ne desi. Pita se zašto nije došlo do eksplozije. Vraća se da proveri. Ovamo i dalje vlada panika. Asgar se vraća u onaj hodnik, shvata da su se žice razdvojile. Počne ponovo da ih sastavlja. Naiđu policajci, jedan od njih ugleda Asgara kako petlja oko saksije pa mu vikne da stane. Ovaj se ukopa. Policajci polete ka njemu. Upere pištolj u njega. Pitaju ga šta to radi. Vode ga sa sobom. Asgar laže da mu je ispao mobilni, samo ga je podigao. Drugi policajac nađe žicu, krene da je prati i nađe iza druge saksije drugu bombu. Asgar viče da je nedužan. Inspektor ga pita za crvenu torbu koju takođe nađu tu. Asgar i dalje tvrdi da je nedužan i da nema veze s tim. Miti ga napokon ugleda i šokira se kad ga vidi s policijom. Dotrči do njih. Inspektor je upita ko je ona. Asgar kaže kako su oni došli da budu deo programa. Miti potvrdi to, kaže da Asgar nije nikakvu bombu podmetnuo. Jako je dobar čovek i nije to mogao da uradi. Policija nije baš uverena. Asgar nastavi da ih uverava da je nedužan. Kaže im da mogu pozvati pakistansku policiju i tražiti Muštaga Ansarija, on ga jako dobro poznaje. Predstavi im Miti kao Fidu, a za sebe kaže da se zove Asgar i da je njen muž. Miti je šokirana, ali ćuti i gleda u pod. Seća se kako joj je Asgar navodno sve vreme pomagao, kako joj je nabavio pasoš, razglednicu, vizu… Inspektor želi da čuje od Miti da li je istina da joj je on muž. Miti jedva nekako klimne glavom. Asgaru lakne. Inspektor im kaže da se odmah ukrcaju u bus za Pakistan. Odlaze. Miti uznemireno kaže Asgaru da se ne može vratiti u Pakistan. Obećao joj je da će odatle moći da se vrati kući. Jednostavno ne može da se vrati u Pakistan. Ostaće u tom gradu. Asgar joj kaže da sada ne može ništa učiniti, obezbeđenje je na visokom nivou. Miti je šokirana. Asgar joj kaže da moraju otići odatle. Sada ne mogu ništa učiniti. Moraće da se vrati s njim u Pakistan. Miti je na ivici da zaplače, odbija da se vrati. Kaže da će reći policiji istinu. Oni će joj poverovati. Asgar je zgranut, pita je kako će dokazati to što govori. Kako će dokazati da je Indijka, kad ima pakistanski pasoš na ime Fida. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

lines-flowers-and-nature-620583

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno