Akaš napokon ugleda Miti!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Odbačena (1 434.ep.) 31.07.2014. – Akaš napokon ugleda Miti!

By  | 
Asgar hoće da vodi Miti nazad u Pakistan... Akaš je vidi...

Asgar hoće da vodi Miti nazad u Pakistan… Akaš je vidi…

Miti odgovori da i on sam zna da su te isprave lažne. Asgar se slaže, ali malopre je rekla policiji da je njegova žena. Ako sad povuče to, onda će u očima zakona postati kriminalci. Oboje će ih smestiti u zatvor. Moli je da misli na njegove roditelje. Sada ništa ne može da učini. Moraće da se vrati s njim. Miti kaže da shvata ona to ali… Asgar je uhvati za ruku i povede sa sobom.
Akaš pita Kanu je li došao do nekih informacija, ali ovaj negira. Akaš mu kaže da ne ide nigde dok ne nađe neki trag o Miti ili Fidi. Kana mu kaže da je gotovo nemoguće u ovakvoj situaciji otkriti nešto o njima dvema. Akaš ne želi da ide dok ne otkrije neku informaciju. Baš tada u gužvi uoči Miti koja stoji sa Asgarom (on je Akašu okrenut leđima). Zgranut je.

U sledećoj: Miti i Asgar su u busu za Pakistan, njoj klize suze niz lice. Akaš tera Kanu da ide kući i da kaže Damini da su videli Miti. Neće se vratiti bez nje. Ide u Pakistan da je traži. signature_4

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno