Asgar laže da je Miti išla u Indiju da se uda za njega!

Indijske Serije

Odbačena (1 435.ep.) 01.08.2014. – Asgar laže da je Miti išla u Indiju da se uda za njega!

By  | 
Kana i Akaš ugledaju Miti

Kana i Akaš ugledaju Miti

Akaš u gužvi ugleda Miti. Izgovori njeno ime. Kana isprati njegov pogled i takođe je ugleda. Obojica su u šoku. Počnu da je dozivaju, ali ih ona ne čuje i Asgar je odvodi sa sobom. Ova dvojica pojure ka njoj, ali ih policija zaustavlja. Akaš viče kako je tamo njegova žena, neka ga puste. Dolazi inspektor, pita ih jesu li oni iz Pakistana. Ljudi koji su krenuli na drugi izlaz su pakistanska trupa i idu u Pakistan. Akaš je zbunjen, razmišlja.

Malvika i Ambika su smestile med.sestru (koja je u nekom polusvesnom stanju) na krevet. Lažu doktora kako se onesvestila, a Ambika joj je pomogla iako se ni sama nije dobro osećala. Doktor se zahvali i naredi drugoj sestri da ovu ženu prenesu u drugu sobu. Malvika spusti ruku na Ambikino rame, smeška se.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Miti i Asgar su u busu za Pakistan. Ona je na ivici plača, dok je Asgar uznemiren jer je po prvi put bio neuspešan po pitanju misije.

Kana i Akaš razgovaraju. Kana je ponosan na indijsku policiju jer će Akaš za par dana dobiti i vizu i pasoš i moćiće da ode u Pakistan. Akaš mu kaže da ide kući, neka kaže Damini da su videli Miti. A on se neće vratiti bez nje. Ide u Pakistan da je traži. Kana ga tera da sačeka da dobije potrebnu dozvolu i vizu, ali Akaš želi da ode što je pre moguće. Videli su Miti rođenim očima i on bi bio najveća budala kada bi sedeo zaludan nakon što zna da je Miti živa i da se nalazi u Pakistanu. U stranoj je zemlji i Bog zna kroz šta sve prolazi ne bi li preživela tamo. Potreban joj je i sigurno i ona njega traži. Ako propusti ovu priliku može je zauvek izgubiti. Zna da policija dobro radi svoj posao, ali, on ne može da čeka. U stanju je svaki zakon da prekrši samo da pronađe Miti, nije ga briga. Kana pokušava da ga urazumi govoreći mu da je to što želi ilegalno, mogu ga uhapsiti. Akaš je odlučan, pa Kana napokon odustane od ubeđivanja. Kaže mu da ga obaveštava. Zagrle se, a potom Akaš ode. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

lines-flowers-and-nature-436807

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

22 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site