Asgar laže da je Miti išla u Indiju da se uda za njega!

Indijske Serije

Odbačena (1 435.ep.) 01.08.2014. – Asgar laže da je Miti išla u Indiju da se uda za njega!

By  | 
Akaš na putu ka Pakistanu...

Akaš na putu ka Pakistanu…

Asgar i Miti stižu do kuće u Pakistanu. Ona mu se zahvali na pomoći, što ju je odveo u Indiju i na svemu ostalom, ali, kaže da ne može više boraviti kod njih u kući. Mora se vratiti u Indiju. Želi da se vrati u svoju zemlju, svoj dom. Moli ga da je pusti da se vrati nazad. Asgar kaže kako je i on tužan što nije uspeo da izvrši svoju misiju, traži Miti još jednu šansu da to izvede kako treba. Ona odgovori da shvata šta hoće da kaže, ali ona je slomljena. Pošla je sa njim jer mu je dužna. Ali, sada želi da se nekako sama vrati kući. Asgar joj kaže da je to nemoguće jer je bezbednost dignuta na viši nivo zbog eksplozije voza i terorističkog napada na skup. Svako mesto će biti dobro praćeno. Jedan pogrešan korak može dovesti do velikih problema, ne samo po nju, već i po njih. Neka sačeka par dana. On će je lično odvesti kući. Miti nema izbora nego da pristane.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Akaš se nalazi sa vozačem kamiona koji će mu pomoći da stigne u Pakistan. Plaća mu i obećava da ga neće odati, ako ga policija uhvati. Sakrije se među praznim burićima.

Malvika plaća kauciju za Ambiku. Ambiki kažu da ne sme da napušta zemlju godinu dana. Malvika govori u ćerkinu korist, a i Ambika se pravi fina. Odrađuju neophodne formalnosti i, majka i ćerka, sa širokim osmesima na licu, odlaze odatle.

Mumtaz nervozno šetka po holu. Ostali članovi porodice su takođe zabrinuti, zbog Ašvaga. Rizvi govori da je Ansari dobar čovek. Saba predlaže da ispričaju istinu kako bi mogli da žive bez straha. Pita ljutito zašto da rizikuju svoje živote zbog jedne Indijke. Zubeida i Mumtaz je prekore što tako priča. Halid kaže Sabi da se smiri, kad dođe Asgar, on će naći način da dovede Ašvaga kući. U tom trenutku uđe Asgar i zbunjen je, odmah pita šta je sa Ašvagom. Mumtaz ga pita je li Miti bezbedno stigla kući. Saba poludi što se Mutaz odmah raspituje za Miti, kao da joj je ona važnija od sina. U hol uđe i Miti, pa se svi zabezeknu. Saba joj odmah priđe i počne da se dernja na nju. Asgar joj strogo kaže da ćuti. On ispriča ukućanima za incident koji se desio. Pita šta je sa Ašvagom. Rizvi mu priča kako je Ansari saznao da je Miti otišla iz Pakistana, pa je odveo Ašvaga u pol.stanicu i želi da mu dokažu da greši. Moraće da odvedu Miti u pol.stanicu kako bi izbavili Ašvaga. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

lines-flowers-and-nature-436807

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

22 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *