Asgar laže da je Miti išla u Indiju da se uda za njega!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Odbačena (1 435.ep.) 01.08.2014. – Asgar laže da je Miti išla u Indiju da se uda za njega!

By  | 
Miti dolazi u pol.stanicu

Miti dolazi u pol.stanicu

Kamion u kome se krije Akaš je na putu ka Pakistanu. On vadi Mitinu fotografiju i gleda je s osmehom. Ljubi je i grli srećan što je Miti živa. Oseća olakšanje.
Obraća se fotografiji: “Dolazim po tebe! Znao sam da me nikad ne bi ostavila!”
Iznenada, kamion zaustavlja policija kako bi ga proverila. Akaš se sakrije iza burića, plaši se da ga ne nađu. Jedan od policajaca proverava buriće štapom, pa dokači Akaša i tresne ga dvaput-triput. Akaš uprkos bolu ćuti. Policija potom siđe, propuste kamion.

Ašvag kaže Ansariju da se Fida neće vratiti. Može ga držati tu i godinu dana ako hoće. Ansari mu kaže da, ako Fida ne dođe, on može biti stavljen u zatvor i na 15 godina. To šokira Ašvaga. Ansari nastavi, kaže da Fida može stići tu za jedno 2 sata ako je njena adresa koja stoji u pasošu tačna. On (Ašvag) ju je do sada toliko puta spasio, zar ne može ona jednom spasiti njega. U tom trenutku se na vratima pojavi Miti. Ansari je šokiran, kao i Ašvag, koji pomisli da sanja, smeška se. Shvati da je to stvarnost kada u prostoriju uđe i Asgar. Presrećan je. Asgar sedne da poriča sa Ansarijem, dok Ašvag s osmehom priđe Miti. Kaže joj da ne može da veruje da je došla da ga spasi. Ona mu odgovori da joj je dužnost da spasi prijatelja. Ona potom upita Ansarija u čemu je problem, šta je uradila. Ansari odgovori da je njegova dužnost da sumnja. Od početka joj ne veruje, niti veruje u njenu priču. A upravo se vratila iz Indije. Otišla je da prisustvuje skupu “Želja za mirom”, sa Asgarom. A Ašvag i njegova porodica su se kleli da je otišla kući. Pita je gde je njen dom, u Indiji, ili u Pakistanu. Želi da zna zašto je išla u Indiju.
Asgar ustane, pa odgovori umesto nje: “DA SE UDA ZA MENE!”
Ašvag i Miti su u potpunom šoku.

U sledećoj: Akaš se sakrio pod kamion, koji je stao na granici, drži se čvrsto. Policija proveri i kaže kamiondžiji da može preći granicu. Međutim, u tom trenutku, Akašu iz džepa ispadne Mitina nanogica. Jedan carinik je ugleda. Savije se da je dohvati, ali Akaš to učini pre njega. Carinik vikne. signature_3

lines-flowers-and-nature-436807

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno