Ašvag se kune Miti da će je lično spojiti s mužem!

Indijske Serije

Odbačena (1 436.ep.) 04.08.2014. – Ašvag se kune Miti da će je lično spojiti s mužem!

By  | 
Sahil i Tina

Sahil i Tina

OBAVEŠTENJE: Ovaj post je “muzički”. Ako želite da isključite muziku, imate na početku stranice tu opciju. Uživajte!

Asgar kaže kako je Fida od sada njegova žena. Ansari ga podseti da je on, koliko je njemu poznato, već oženjen Zubeidom. Pita ga zar je išao na skup da se oženi. Asgar počne da se smeje, kaže da se samo šalio. Neko je podmetnuo tamo bombu pa su morali ranije da se vrate. Ansari istakne kako je sreo Asgara na putu za Indiju, a on mu, pak, nije rekao da je poveo i Fidu. Asgar odgovori da nije radio ništa ilegalno da bi morao toliko da objašnjava. Ansari kaže da je na osnovu reakcija njegove porodice ocenio da oni i nisu znali da je Fida pošla sa njim. Pita zašto je porodica neprestano govorila da se Fida vratila kući.
Ubaci se Miti: “Išla sam kako bih učestvovala na skupu “Želja za mirom”. Obožavam muziku i ples i zato sam otišla tamo. Mojoj majci se to uopšte ne dopada. Ako bi moja porodica saznala za to, bili bi u stanju da čak i prekinu sve odnose sa mnom. Samo je Asgar znao za to, zato me je poveo.”
Ansari pristaje da tu tvrdnju uzme za istinu ovaj put. Miti ga pozdravi, krene. Međutim, Ansarija zanima kada se vraća kući. Asgar kaže kako su je zamolili da ostane do proslave njegove godišnjice braka koja pada sledeće nedelje. Ansari izrazi želju da ponovo vidi Fidu, prija mu da svaki put čuje novu priču. I neka ga sledeći put, kad krene kući, obavesti o tome. On će je odbaciti do kuće s dužnim poštovanjem.
Miti klimne glavom: “Možemo li sada ići?”
On klimne glavom. Ona opet uradi “adab” i napokon ljutito izađe iz pol.stanice, a za njom i Ašvag i Asgar. Ansari razmišlja kako mu je sve to i dalje sumnjivo: “Dosta je bilo priča! Sada hoću da znam istinu! Ne znam zašto se moja sumnja u tebe samo uvećava kako vreme prolazi, umesto da ti verujem.”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Akaš se sakrio pod kamion, koji je stao na granici, drži se čvrsto. Carinici proveravaju i kažu kamiondžiji da može preći granicu. Otvaraju kapiju. Akašu iz džepa ispadne Mitina nanogica. On je gleda. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

lines-flowers-and-nature-017261

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

25 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *