Ašvag se kune Miti da će je lično spojiti s mužem!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Odbačena (1 436.ep.) 04.08.2014. – Ašvag se kune Miti da će je lično spojiti s mužem!

By  | 
Tina Dutta

Tina Dutta

Carinik puca na kamion. Akaš se pusti i skotrlja, nastavi da trči ka šumi. Carinik nastavlja da prati kamion, puca.
S druge strane, Ekadiš se trgne iz sna vičući: “Spasite mog sina!”
Uznemirena je i pita se šta je to sanjala. Počne da doziva Akaša. U sobu uleti Gomti, a za njom i Sankrant. Ekadiš im ispriča da je imala košmar. Kaže Sankrantu da mu je stariji brat u opasnosti. Sankarnt je umiruje. Kaže joj da je Akaš otišao u Pakistan da dovede Miti. Dovešće je sa sobom. Ekadiš krivi sebe za sve, ona je pustila Miti da ode. Pita se šta će raditi ako se nešto desi Akašu. Gomti tera Ekadiš da spava. Ova se nervira. Sankrant umiruje Gomti, ona ode. Sankrant uliva nadu Ekadiš. Potom odlazi. Ekadiš je i dalje jako zabrinuta.

Miti je krenula napolje. Međutim, naiđe na Asgara i Ašvaga. Asgar je strogo upita gde je krenula. Ašvag stavlja ruku na bratovljevo rame kako bi ga smekšao. Potom mirno pita Miti gde će. Asgar je ljut, kaže Miti da je njegov brat morao da provede noć u pol.stanici. Pita je da li ona to sad hoće da celu njegovu porodicu pohapse (to sam sebe pitaj, gosn teroristo! – prim.prev.).
Miti negira: “Ne želim da svi vi više prolazite kroz bilo šta zbog mene. Okončaću sve ovo. Idem da se vidim sa gdinom Ansarijem. Sve ću mu ispričati. (Asgar i Ašvag su zgranuti.) Srž problema je ta što sam ja Indijka. Danas ću mu sve ispričati. Sigurno će mi pomoći nakon što sve sazna. On je dobar čovek. Pomoćiće mi da se vratim svom domu.”
Asgar kaže kako je tužan što ona više veruje jednom policijskom inspektoru nego njima. Miti odgovori da veruje i njima, ali je shvatila da se ovako, ilegalno, nikada neće vratiti kući. Zato je rešila da sve prizna Ansariju. To će biti najbolje za sve.
Asgar je odvraća od te ideje, ali je Miti odlučna: “I moja baka kaže isto. Reci istinu kada ne vidiš drugi izlaz. Zato ću ja sve reći gdinu Ansariju. Nije me briga za posledice. Ali da, vi od sada nećete više imati probleme zbog mene.”
Ona potom sklopi ruke kako bi im se izvinila. Kaže kako je sada neće zaustaviti, odlučila je. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

lines-flowers-and-nature-017261

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno