Ašvag se kune Miti da će je lično spojiti s mužem!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Odbačena (1 436.ep.) 04.08.2014. – Ašvag se kune Miti da će je lično spojiti s mužem!

By  | 
 Ašvag se kune Miti da će je lično spojiti s mužem!

Ašvag se kune Miti da će je lično spojiti s mužem!

Asgar je ljutito zgrabi za ruku. Ašvag stvavi ruku na njegovo rame. Asgar kaže Miti da neće ona nikuda. Ašvag i Miti su iznenađeni njegovom reakcijom. Miti zahteva da joj Asgar pusti ruku. Asgar je tera da odmah ode u svoju sobu. Miti pokušava da se oslobodi njegovog stiska. Ašvag priđe Miti. Ona otrgne ruku. Ašvag stavi svoju ruku na njenu glavu: “Miti! Kunem se Alahom, ja ću te spojiti s mužem! (Asgar je iznenađen.) Veruj mi! Nemoj za sada nigde ići.”
Miti klizne suza niz lice. Ašvagu je teško gledajući je takvu. Miti se okrene i požuri uz stepenice. Asgar upitno pogleda Ašvaga.

U sledećoj: Ašvag je stao da kupi nešto u prodavnici. Pored njega stoji Akaš koji telefonira. Razgovara sa Damini. Kaže joj da je stigao u Pakistan. Ona ga pita je li otišao tamo ilegalnim putem. On joj odgovori da ga nijedan zakon ne može sprečiti da se nađe s Miti. Spreman je da prekrši svaki zakon kako bi je našao. Ašvag je to čuo i zgranut je.

lines-flowers-and-nature-017261

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno