Asgar puca u Halida!

Indijske Serije

Odbačena (1 443.ep.) 13.08.2014. – Asgar puca u Halida!

By  | 
Višnu i Mukta

Višnu i Mukta

Miti krene da kaže nešto Halidu, ali u tom trenutku se pojavi ljutita Saba. Halid pokušava da se našali, ali Saba je i dalje namrgođena i otera Miti. Halid takođe ode u svoju sobu.

Ašfag je došao kod Miti da pita je li sve u redu. Kaže da ju je video da se vraća kući sa bratom Asgarom. Pita da li nešto nije u redu. Miti ga iznenadi rekavši mu da je išla da se vidi sa Akašem. Asgar ju je odveo da ga vidi. Doda kako je za njegovog brata sve moguće, izveo je Akaša iz zatvora tako što je prevario policiju i krije ga na tajnom mestu. Nije ga doveo tu, kući, jer Ansari često navraća, a i policija svuda traži Akaša. Ašfagu lakne što su Miti i Akaš razgovarali. Pita jesu li raščistili nesporazume. Miti potvrdi da jesu, kaže da je sve bio nesporazum. Da nije došlo do nesporazuma, ona ne bi otišla od svoje kuće, ne bi se ukrcala u voz za Đamu i ne bi završila u Pakstanu. Ništa se od svega toga ne bi desilo. Ašfag se snuždi rekavši kako onda ne bi upoznala ni svog prijatelja – njega. Miti klimne glavom, kaže da je zahvalna što je pronašla prijatelja poput njega. Presrećna je i počne da se vrti u krug. Začuje se Mumtaz kako doziva Ašfaga pa se Miti uozbilji i smiri. Ašfag je pogleda slatko se smešeći.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Fizioterapeut pokazujeVišnuu vežbe. Kaže Mukti da tera Višnua da radi vežbe na svaka 4 sata. Uskoro će se oporaviti. Mukta mu zahvali, kaže da je Višnu danas propustio proslavu Rakija, a ona želi da u svemu bude uz nju. Doktor klimne glavom, kaže da Višnu mora osećati iznutra da je normalan čovek. Odlazi. Mukta ponovi doktorove reči Višnuu koji se smeši.

Halid sedi za stolom, gleda čip. Misli kako mu je Ašfag rekao da je moguće da je na njemu nešto važno, ali šta. Pita se zašto bi neko sakrio čip u talisman. Tu sigurno postoji neka priča. Dolazi Ašfag, pita ga je li provalio šifru. Halid mu kaže da će provaliti za jedno pola sata, on je stručnjak. Njegova (Ašfagova) sestra mu ne veruje, inače bi sad bio zaposlen u nekoj dobroj kompaniji. Ašfag kaže kako mu on u svakom slučaju veruje.
Halid želi da i Ašfag njemu pomogne: “Želim da kupim svojoj sestri, Miti, poklon.” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  24 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site