Halid umire, Saba optužuje Miti!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Odbačena (1 444.ep.) 14.08.2014. – Halid umire, Saba optužuje Miti!

By  | 
Asgar ispali još jedan metak u Halida

Asgar ispali još jedan metak u Halida

Asgar ispali još jedan metak, ovaj put u Halidove grudi. Halid grčevito ispruži ruku ka njemu, ali ga ne može dohvatiti. Pada na pod.
Asgar opet počinje da glumata, spusti se na pod i uhvati Halida za glavu: “Počinio sam tako strašan greh! Da li te boli? Rekao sam ti da me shvatiš! Trebalo je da kažeš da si mi oprostio ili da nećeš reći ocu i majci! (Smeje se zlobno.) Slušaj me, u stanju sam da ubijem bilo koga kako bih ispunio svoju misiju! Vreme ti je da odeš na nebo!”
Poljubi ga u čelo i krene. Izađe na vrata, a onda začuje nečije korake pa se brzo vrati u sobu. Preskoči Halida, ali ga ovaj uhvati za nogu. Asgar pokušava da se izvuče i na kraju zgazi Halida na ranu, te ga ovaj napokon pusti. Asgar iskoči kroz prozor. Halid mrmlja Mitino ime.

Asgar silazi niz stepenice. Nakon njega se tu pojavi i Ašfag koji ga je video. Deluje pomalo zbunjeno, ali nastavi tamo kuda je krenuo. Nedugo potom, začuje se Sabin krik i svi se zgranu i prepadnu. Saba je na podu, sa Halidovom glavom u svom krilu, pokušava da ga osvesti. Stiže Ašfag, šokiran je prizorom. Potom dotrči i Miti, i ona je u neverici. Halid je ugleda, mrmlja njeno ime. Dolaze i Mumtaz, Rizvi i Zubeida, podjednako zaprepašćeni. Ašfag kaže da Halid izgleda hoće da kaže nešto Miti.
Halid uspe da promrmlja dve reči: “Miti… opasnost…”
Uperi prst u nju. Saba pomisli da Halid time optužuje Miti za ovo što mu se desilo, pa je gurne i počne da se dernja na nju da joj je ubila muža. Miti je zapanjena, oči su joj pune suza. Rizvi tera Ašfaga da pozove hitnu. Saba i dalje ponavlja da je Miti kriva. Mumtaz hoće da pusti Halida da kaže ono što želi. Rizvi je takođe ućutkuje (Sabu). Uverava Halida da će biti dobro. Ašfag kaže da će biti potrebno vreme dok hitna ne stigne. Moraće oni sami da ga odvedu u bolnicu. Međutim, Halid umire. Svi su zaprepašćeni. Saba plače i vrišti za svojim mužem.
Nastavi da optužuje Miti: “Rekla sam vam da donosi nesreću našem domu!! Danas je vezala narukvicu na njegovu ruku i umro je!!”
Ašfag pokušava da umiri svoju sestru. Miti stoji u suzama. Potom ode odatle i sjuri se niz stepenice. Zastane prisetivši se Sabinih reči. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno