Ašfag i Miti su se kobajagi venčali!

Indijske Serije

Odbačena (1 450.ep.) 22.08.2014. – Ašfag i Miti su se kobajagi venčali!

By  | 
Ašfag i Miti su se kobajagi venčali!

Ašfag i Miti su se kobajagi venčali!

Ansari je došao kod Rizvijevih po Miti. Kaže da će sačekati još samo 10 minuta nakon čega će ih sve uhapsiti ako se Miti ne pojavi. Saba opet počne da govori loše o Miti. Otac je grdi zbog toga. Mumtaz i Rizvi čak nisu ni znali da Miti tog dana treba da se vrati u Indiju. Dolaze Miti i Ašfag obučeni kao mlada i mladoženja. Miti saopšti svima da se udala za Ašfaga i sada je zakonski njegova žena. Svi su zgranuti. Miti doda kako je sada niko neće sprečiti da ostane u Pakistanu. Jedan maulvi i Nilofer se pojavljuju kao svedoci. Ansari je bez teksta.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Višnu pokušava da hoda uz Muktinu pomoć, a potom i sam. Mukta je srećna jer je napredovao. Višnu je zahvalan Mukti i njenoj porodici, kaže da bi bez njih odavno umro.
Mukta ga ućutkuje: “Ja te volim i ne bih dopustila da se to desi. Sada ćemo svo troje dugo biti zajedno!”
Višnu klimne glavom, ali je ipak zabrinut za budućnost njihovog sina, kao i za njihovu budućnost, takođe. Ne zna kako će sada moći da se suoči sa svim odgovornostima. Pita se da li će sve biti u redu. Mukta predloži da se vrate svojoj kući. Višnu se brine jer će onda sama morati da se stara i o bebi i o njemu. Mukta izjavi da joj ne smeta to, ne želi nikome da bude na teretu. Višnua brine to što ni on ni ona nemaju posao. Muku je uverena da će naći nešto jer će biti zajedno. Podeliće odgovornosti. Višnu se složi.

Ansari gleda Miti i Ašfaga.
Pita Miti da li ju je neko naterao na brak: “Možete mi reći ako Vas neko primorava!”
Miti negira da je tako nešto u pitanju: “Uradila sam to svojevoljno! Sada neću ići u Indiju! Ostaću u Pakistanu kao deo ove porodice!”
Ansari: “Ja ovde pokušavam da Vam pomognem, a Vi koristite zakon protiv mene!”
On potom ispituje maulvija da li je venčanje urađeno po njihovim ritualima. Maulvi u sebi moli Boga za oproštaj jer će slagati zbog Miti. On slaže Ansarija i pokaže mu venčani list na Ansarijev zahtev. Nilofer se potpisala kao svedok.
Ansari kaže Rizviju da je to prevara, pita: “Jeste li i Vi uključeni u ovu dramu?” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  21 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site