Ašfag pronalazi Asgarevu i Fidinu sliku sa venčanja!

Indijske Serije

Odbačena (1 452.ep.) 26.08.2014. – Ašfag pronalazi Asgarevu i Fidinu sliku sa venčanja!

By  | 

download (16)

Akaš besno zgrabi Asgara za vrat: “Miti i ja smo ti slepo verovali! Prevario si nas!”
Asgar: “Ja sam prevarant! Znam, ja sam prevarant!”
Akašu počne da se vrti u glavi i sruči se na pod bez svesti. Začuju se koraci. Asgar se u sebi pita da to nije Miti. Prikazuju nam Miti kako silazi niz stepenice. Asgar brzo uhvati Akaša i odvuče ga. Miti siđe, ali pogleda u pogrešnom pravcu i ne vidi da Asgar vuče Akaša. Kada pogleda u pravom pravcu, Asgar je već nestao sa Akašem. Miti krene dalje. Asgar se pojavi na stepeništu i siđe do Miti, pita je šta radi tu. Ova mu odgovori da je osetila kao da je Akaš tu negde. Prikazuju nam onesvešćenog Akaša kako leži jako blizu, nešto iznad nje, na stepeništu. Asgar kaže Miti da je ona to samo umislila, neka ide da odmori, a on će joj javiti kada sazna nešto o Akašu. Tera je da ide u svoju sobu. Miti krene, a onda spazi krv kod stepeništa i iznenadi se. Asgar to vidi pa krišom sam sebi poseče prst. Kaže Miti da je to njegova krv, posekao se i baš krenuo da mu previju prst. Neka ide da se odmori, a on će joj javiti ako sazna nešto. Miti ode. Asgar stavi posečeni prst u usta. Pogleda Akaša pa ode do njega. Smeje se i kaže kako je je sposoban da uradi bilo šta kako bi postigao svoj cilj. Jako je blizu tome, a on (Akaš) je došao tu da mu pokvari planove. Ubio je čak i sestrinog muža, a on je samo neki tamo stranac. Ne bi se premišljao da ga ubije.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Zubeida je krenula s mlekom ka Ašfagovoj sobi, zamišljena je.
Naiđe Miti, vidi je, pa se sakrije: “O, Bože, Zubeida ide ka Ašfagovoj sobi! Ali, Nilofer je tamo!”
Ašfag je sa Nilofer u sobi, zahvaljuje joj: “Hvala ti. Ne bismo uspeli bez tebe. (Sedne na krevet do nje.) Podržala si me u ovakvim okolnostima. Svi smo tužni zbog Halidove smrti, ali, ti si nas ipak podržala. (Prikazuju Zubeidu koja se približava.)”
Nilofer: “Pomislila sam da radite pravu stvar. A Miti mi je kao sestra. Mnogo mi je pomogla. Raščistila je sve moje sumnje. Sve je sredila. Tako da sam prosto morala da vas podržim.”
Ašfag: “Da. Moji roditelji će biti ponosni na tebe kad saznaju istinu.”
Nilofer: “Nisam ti pomogla da bi neko bio ponosan na mene. Samo sam želela tvoju ljubav.” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  6 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site