Ašfag i Miti shvataju da je Asgar terorista!

Indijske Serije

Odbačena (1 453.ep.) 27.08.2014. – Ašfag i Miti shvataju da je Asgar terorista!

By  | 
Miti ugleda Fidinu i Asgarevu fotografiju

Miti ugleda Fidinu i Asgarevu fotografiju

Zubeida pita Ašfaga je li našao to što traži. On odgovori da nije. Sakrije fotografiju ispod prsluka i doda da će potražiti negde drugde. Potom ode.

Višnu je stigao kući, dlanovi su mu u zavojima. Mukta ne primeti, ode da mu donese vodu. Tek kad mu priđe i pruži čašu shvati da je povređen i zabrine se. Višnu joj objasni šta se desilo. Kaže da je išao na previjanje i sad ima problem. Treba tog dana da isporuči jedan auto. Rodrigez mu je rekao da ne vozi, ali je on iz straha da ne izgubi posao dovezao auto tu. Mukta se ponudi da ona isporuči auto. Zna da vozi i mogla bi da se pobrine za sitne probleme koji bi mogli iskrsnuti. Višnu nema izbora nego da da Mukti ključeve auta i adresu na koju treba da ostavi isti. Mukta mu kaže da vodi računa o sebi i bebi, brzo će se vratiti. Ona krene, a onda vidi da se on sav snuždio. Kaže mu da ne brine i grli ga.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Đogi je došao da porazgovara sa Damini. Ona se nada da će se Miti i Akaš uskoro vratiti. Pita hoće li im komesar pomoći. Đogi potvrdi da hoće. Par indijskih policajaca ide za Pakistan nekim poslom, pa su ga pitali da im se pridruži. Može da ode i nađe Miti i Akaša, a potom da se vrati s njima. Damini takođe želi da pođe, ali joj Đogi kaže da ima mesta samo za jednu osobu. Zna da je zabrinuta za Miti. Ponudi joj da ide ona umesto njega. Damini odbije. Đogi kaže da će joj policajci pomoći ako joj bude nešto trebalo, popričaće sa komesarom o tome. Damini zahvaljuje Bogu i moli se za Mitinu i Akaševu bezbednost. Malo joj je lakše misleći kako će uskoro biti sa Miti.

Miti pita Ašfaga je li našao čip. Pita se gde bi mogao da bude. Brat Halid je pokušavao da provali šifru. U tom trenutku joj sine i da je on umro baš dok je to radio. Kaže kako je potpuno zaboravila da to kaže Ansariju. Ašfag se priseti šta se sve dešavalo tog dana – kako je video Asgara u kući u vreme Halidove smrti, a on rekao da nije bio tu, itd. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  109 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site