Porodica ne veruje u Mitinu priču!

Indijske Serije

Odbačena (1 455.ep.) 29.08.2014. – Porodica ne veruje u Mitinu priču!

By  | 

download (9)

Malvika i Ambika proslavljaju što im je plan uspešan, nazdravljaju i piju. Malvika komentariše kako je sigurna da je Ekadiš pod njenom kontrolom. Počne da se prenemaže i glumi skromnu ženu. Ambika se smeje. Zahvalna joj je jer je prošli put bila sasvim sama. Malvika kaže kako postoji jedan problem – Kađri. Ambika želi da ona bude izbačena iz kuće.

Malvika kaže kako je shvatila da je Sankrant još uvek nije preboleo (Ambiku). Bio je sav emotivan kad mu je poklonila onu ružičastu kurtu. Ambika je sigurna da on neće tako lako omekšati, jako je teško ponovo se vratiti u njegov život. Malvika je prekoreva što je negativna i savetuje je da bude pozitivna. Ako želi da se osveti, onda malo mora nešto i da pretrpi. Doda kako sada mora da ide inače će je ona starica (Ekadiš) ispitivati. Mora, takođe, držati Sankranta na oku.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Miti kaže porodici da zna da joj ne veruju. Moli ih da sačekaju malo. Ode i donese Kuran i zatraži od Asgara da stavi ruku na njega i da se tako zakune da je nedužan. Asgar uzme knjigu. Pogleda Zubeidu koja zuri u pod. Preda knjigu Nilofer, a onda iznenada stavi ruku na njen stomak. Zubeida se šokira. Miti ne može da veruje. Asgar se zakune u nerođeno dete da Miti laže. Kaže da ne zna kakvo neprijateljstvo ima s njim, ali laže. Zubeida ga pogleda šokirano. Mumtaz je takođe zaprepašćena vešću da je Zubeida trudna.
Miti prosto ne može da veruje da je Asgar u stanju tako nešto da uradi: “Zgrožena sam! Niti voliš svoju ženu, niti svoje nerođeno dete, niti svoju porodicu!” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  175 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site