Manav je u opasnosti!

Indijske Serije

Odbačena (1 474.ep.) 29.09.2014. – Manav je u opasnosti!

By  | 

download (13)

Zvanice su otišle, kao i Ambika. Akaš grli uplakanu Miti. Anđum nani prokomentariše kako bi to venčanje bilo primer društvu. Ekadiš kaže kako niko ne može ništa uraditi kad oni sami reše da upadnu u bunar.
Malvika se složi s tim, pa kao saosećajno doda: “Nema veze, Miti. Tvoje razmišljanje je daleko ispred vremena. Nađi dobrog mladoženju i uredi venčanje.”
Ekadiš klimne glavom: “Miti je to palo na pamet, a inače, ko još udaje udovicu.”
Iznenada se začuje glas: “Potpuno ste u pravu, majko!”
To je uplakana Kađri, na stepenicama, u svojoj običnoj odeći. Nosi kofer. Krene niz stepenice. Miti krene ka njoj, ali Kađri podigne ruku u znak da joj ne prilazi. Odmahuje glavom. Miti stane.
Plače, sklopi ruke: “Oprosti mi! Nismo mogli ni da zamislimo da bi nešto ovako moglo da se desi!”
Kađri: “Nisi ti kriva. Nisi ti u pitanju, već moja sudbina. Ja sam pogrešila što sam sanjala tako veliki san. A tvoja je greška što si me naterala da sanjam o onome što se nikada ne može ostvariti. Ruke su mi podrhtavale dok sam pokušavala dapodignem svoju venčanicu, ali ti si insistirala! Zašto?! Zašto si to uradila?! Zašto si me spremila, naterala me da ponovo nosim nakit?! Zašto si me naterala da poželim da ponovo budem nevesta?! Je li moj život igra?! Naterala si me da sednem u mandap ne znajući ništa! Zašto?! Rekla sam ti da su me prodali bordelu! Zašto si me onda naterala da poželim da imam svoj dom?! Rekla sam ti da još jednom proveriš sa Sankrantom jer sam videla da nije srećan! Zar nisam?! Zar ga ti ne bi pitala da si na mom mestu?! Verovala sam ti i nijednom ga nisam pitala! Ali, možda sam zaboravila! Ti si htela da ispadneš velika u svačijim očima! Postala si velika i simbol tvoje veličine stoji pred tobom, ponovo u odeći udovice!”
Miti je teško, suze joj se slivaju niz obraze. Kađri doda da više ne može tu da ostane. Zamoli Anđum nani da joj pruži utočište na par dana. Anđum odgovori da to neće biti problem. No, moli je da je posluša, neka pre odlaska ukloni sva ta loša osećanja koja ima prema Miti. Njena zamisao je bila plemenita i njeno srce je čisto. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  103 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site