Rani blamira porodicu na zabavi!

Indijske Serije

Odbačena (1 480.ep.) 7.10.2014. – Rani blamira porodicu na zabavi!

By  | 

download

Miti je spremna za zabavu. Zove Rani. Baš tada naiđe Damini, pa se Miti obraduje. Damini joj kaže da je čula za Rani. Pita ko je ona. Dolazi Rani, uzbuđena je što idu na zabavu. Damini se nasmeši kad je vidi, pita je kako se zove. Rani se predstavi pa kaže Miti da joj se ova baba (Damini) sviđa, za razliku od babe Nani, koju nazove zelenim čilijem, i babe “ej snajo” Ekadiš, koju nazove i gorkom tikvom xD. Pita Miti da li je Damini njena majka. Miti odgovori da nije, već baka. Rani počne takođe da oslovljava Damini sa “bako”. Pita je hoće li i ona sa njima na zabavu, tamo će biti velika torta. Damini se priseti kako je njena mala Ića pričala o velikoj torti kada je sanjala o svojoj velikoj rođendanskoj zabavi. Zasuze joj oči. Miti daje Rani neku belu haljinu da obuče, ali ova neće, hoće baš crvenu. Miti se buni, ali na kraju ipak dozvoli. Rani ode da se presvuče, ali pre toga kaže Damini da ostane. Damini upita Miti je li Rani stvarno ćerka Muktine drugarice. Pita zna li ko je ona.
Miti: “U pitanju je nešto drugo. Kasnije ću ti sve ispričati.”
Damini: “Ne bi trebalo da razmaziš Rani. Kupuješ joj skupu odeću. Hoće li njena majka to moći da priušti kad se bude vratila? Brinem za tebe, a i za ovu devojčicu. Nadam se da shvataš šta hoću da kažem.”
Miti: “Ranina majka se nikada neće vratiti.”
Damini je iznenađena. Pre nego što Miti uspe još nešto da kaže na tu temu, pojavi se Rani u novoj haljinici. Okreće se u krug. Damini se opet priseća male Iće, kako je isto to radila, nasmeši se. Miti tera Rani da ipak obuče belu haljinu, kaže da će svi na zabavi biti slično obučeni. Crvenu je donela kako bi je nosila preko dana. Rani je odlučna da ipak ide u crvenoj. Damini u sebi pomisli kako joj nedostaje njena mala Ića. Pozdravi se sa Miti i Rani i ode. Miti kaže Rani da obuče šta hoće. Akaš je zove, treba da krenu. Miti kaže Rani da treba da pokupe neke stvari pre zabave. Rani pristaje da pođe sa Malvikom i Gomti. Miti joj kaže i da pusti kosu i stavi traku za kosu. Uzbuđeno prokomentariše kako će njena Rani izgledati kao prava princeza. Poljubi je i pođe. Malvika je baš to čekala, pomisli kako će tog dana ismejati Miti. Uđe kod Rani u sobu. Pita je kako to da se nije našminkala i nalakirala nokte. Ponudi se da joj nalakira nokte zelenim lakom. Rani pristane. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  58 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site