Rani veruje da joj je majka mrtva!

Indijske Serije

Odbačena (1 484.ep.) 13.10.2014. – Rani veruje da joj je majka mrtva!

By  | 

download (3)

Ćameli se pita do kad bi ona i Rani mogle bežati. Oni su napravili posao što se Rani tiče i neće ih ostaviti na miru. Bolje je da majka poput nje umre. Miti se rastuži i kaže joj kako niko bolje od nje ne može da shvati kako je to nemati majku. Dobro joj je poznat taj bol. Oni Rani mogu slagati tog dana, ali kako će se osećati ako jednoga dana sazna da je njena majka živa i u zatvoru. Onda im to nikada neće oprostiti. Izvini se Ćameli i kaže joj da neće moći to da uradi.
Ćameli je upita: “A šta ako stvarno umrem?”
Miti zastane šokirana, Mukta takođe, i ona joj kaže da ne govori više to inače joj više nikada neće doći u posetu i neće da priča s njom.
Ćameli odgovori da nema drugu opciju: “Recite Rani da joj je majka mrtva.”
Miti pita zašto njoj da zapadne ta odgovornost.
Ćameli odgovori: “Ako je Rani ikad uhvatila drugu osobu za ruku, to ste bili Vi! Videla sam je na pijaci. Držala Vas je za ruku dok je išla. Osetila sam… Osetila sam kao da je dobila drugu majku! Vi ćete vaspitavati Rani, obrazovati je i dati joj nov život. Verujem Vam! Ja nemam šta da joj ponudim. Nemam ništa da joj dam. (Miti je tužno gleda.) Da li se Vi mene stidite? Ja sam prostitutka… i kriminalac!”
Miti: “Ćameli! Nemoj, molim te! Ne govori ništa!”
Ona se seti kako je nju nekad Damini pitala čega se stidi: “Da li zato što ti je majka ubica? Neko ti je rekao da ti je majka ubica i ti se sad nje stidiš. Ta žena, moja ćerka, koje se stidiš… Jesi li ikada pokušala da otkriješ razlog njenog dela?”
Miti joj je tada odgovorila: “Bako, to može biti bilo koji razlog, ne želim da razmišljam o tome! Samo znam da je ona ubica! A ubica je ubica!”
Damini: “Da! Ubila je zlikovca Avinaša kako bi spasila tvog brata, Kanu! Držala se daleko od svih nas! I to da bi ti dobila novo ime, nov identitet! A ti?!”
Miti obriše suze pa odgovori Ćameli: “Prihvatiću tvoju ćerku. Preuzeću odgovornost za nju. Pružiću joj svu sreću. Ako jedna laž može spasiti budućnost deteta… onda ću je slagati.”
Ćameli je srećna: “Daću Vam nešto da date Rani. Dajte to Rani.” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  55 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site