Rani veruje da joj je majka mrtva!

Indijske Serije

Odbačena (1 484.ep.) 13.10.2014. – Rani veruje da joj je majka mrtva!

By  | 

download (4)
Miti klimne glavom.
Ćameli skine svoj medaljon: “Recite joj da joj je to majka dala. Samo ovo imam. Molim Vas, dajte ga Rani.”
Ona se potom udalji. Sve tri su potrešene. Miti i Mukta krenu. Miti stane i baci još jedan pogled na Ćameli. Mukta je zove da krenu. Odlaze. Ćameli takođe baci još jedan pogled na njih. Teško joj je.

Miti (Mukta je takođe prisutna, kao i ostatak Mitine porodice) preda Ćamelin medaljon Rani. Rani prepozna medaljon. Pita za majku, zar je nije dovela sa sobom. Pita jesu li se videle, gde je. Potom pomisli da se njena majka igra skrivanja s njom. Pomisli da je ona kod glavnih vrata, pa ode da proveri. Vidi da nema nikoga. Vrati se i pita Miti gde je Ćameli, kada će se vratiti. Nestrpljiva je.
Miti: “Zapravo… Ona se nikada neće vratiti.”
Rani: “Nikada? Zašto da se ne vrati? Reci mi! (Priđe Mukti.) Nemoj da me plašiš! Reci mi, gde je moja majka? Lepa seko, reci mi, gde je moja mama? Zašto obe ćutite? Recite mi!”
Miti su oči pune suza: “Mnogo je daleko. Nikada se neće vratiti.”
Rani je zatečena. Ostali se takođe pitaju šta se dešava.
Mukta: “Rani… Tvoje mame više nema. (Rani je zgranuta, kao i ostali. Dolazi Malvika.) Ona je jako daleko. U raju je. Nikada se neće vratiti.”
Ekadiš i Gomti se pogledaju. Malvika se u sebi misli kako to znači da će Rani ostati u toj kući, sa njima, zauvek. To joj se ne sviđa.
Rani skloni Muktine ruke sa svojih ramena: “Lažeš… Moja majka me ne može ostaviti i otići tek tako… Mora da je tu… Vi svi lažete… Moja Ćameli ne može tek tako da umre… Svi lažete… Moja majka se sigurno negde krije… (Miti bi da stavi ruku na njeno rame, ali je Rani ljutito odgurne.) Pusti me!! Znam da se moja majka krije negde!! Otićiću da je nađem!!”
Otrči. Akaš pita Miti šta se to desilo, kako to da je Ranina majka umrla, trebalo je da se vidi s njom.
Miti u sebi pomsili: “Oprosti mi, Akaše. Ne mogu ti reći istinu koju moram kriti i od Rani. Ne mogu to nikome da kažem.” (bravo, mala, nismo ni sumnjali da čak ni tvom voljenom mužu ne možeš da kažeš istinu… – prim.prev.)
Mukta se oglasi, kaže da ih je zvala policija i obavestila ih. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  55 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site