Rani veruje da joj je majka mrtva!

Indijske Serije

Odbačena (1 484.ep.) 13.10.2014. – Rani veruje da joj je majka mrtva!

By  | 

download (6)
U mračnoj ćeliji, Ćameli plače i misli na Rani: “Tvoja majka je otišla daleko od tebe. Ostavila te je samu. Mrtva je. Ona je jako loša. Dobro je što je umrla. Ali, pre odlaska, ostavila te je s jako dobrom majkom. Gđa Miti je jako dobra žena. Ona će ti pružiti dobar život. Moja Rani će postati dobra devojčica. Postaće veliko ime. Neću dozvoliti ni da moja senka dopre do tebe. Od sada će te zvati ćerkom gđe Miti. Tvoja majka je jako srećna danas. Srećna je iako je mrtva.”

Miti uspavljuje Rani, peva joj uspavanku. Akaš ih posmatra. Rani zaspi držeći medaljon. Akaš signalizira Miti da dođe do njega.
Ona posluša: “Šta je bilo? Hoćeš nešto da mi kažeš?”
Akaš kaže Miti: “Da. Ona se više neće zvati Rani.”
Malvika zastane ispred da prisluškuje (ama dokle bre više da ta rospija naleće baš kad ne treba?! i je l’ imate vi ruke da zatvorite vrata ponekad??! – prim.prev.).
Miti: “Molim?”
Akaš nastavi: “Jer će se od danas pa nadalje ona zvati Rani Akaš Čaterđi.”
Miti je iznenađena. Malvika ne može da veruje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


U sledećoj: Ekadiš kaže Akašu da u toj kući nema nijedne fotografije njenog pokojnog muža jer je ta kuća Mitina. Ali, to ne znači da ga ona ne voli i da ga ne poštuje. Njeno ime je Ekadiš Čaterđi. Ona svoje prezime ne može dati ćerki jedne prostitutke. Miti i Akaš je šokirano gledaju.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  55 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site