Saznaje se za Ambikinu trudnoću!

Indijske Serije

Odbačena (1 488.ep.) 17.10.2014. – Saznaje se za Ambikinu trudnoću!

By  | 

download (3)

Ekadiš uđe u svoju sobu. Priseća se Akaševih reči, uznemirena je. Dođe Akaš.
Pruži joj neke papire da ih pogleda, ali ona odbije: “Videla sam koliko ti ja značim u životu! Neću ništa više da gledam! Rekla sam ti da ne daješ prezime mog muža toj devojčici, ali ti nisi odustao! Idi odavde jer jako sam ljuta i mogla bih ti reći nešto!”
Krene ona da ustane i izađe, ali je Akaš spreči.
Zamoli je da ga bar jednom sasluša: “Ko te je podržao kad si bila u nevolji? Kad si otišla u zatvor zbog Ambike, ko ti je onda pomogao? Bila je to Miti! Ko je bio jako povređen kad su Miti osudili na smrtnu kaznu? To si bila ti! Kad je Miti napustila kuću i nismo mogli da je nađemo, bila si neutešna! Povrediti nas može bilo ko, ali onaj ko brine o nama i podrži nas kad nam je to najpotrebnije, e taj neko je bitniji! Kao što je to na primer Miti!”
Ekadiš ne želi da ga sluša, ali Akaš ne odustaje.
Nastavi: “Znaš da je Miti moj život! Ako i jedan moj korak može doneti sreću u njen život, zašto bih ja onda zadržavao sebe? To ne znači da ću tebe uvrediti! To nikad ne bih mogao. Radim ovo zbog Mitine sreće.”
Ekadiš: “Koliko voliš Miti, to sam već videla! Sad hoću da vidim koliko mene voliš!”
Opet hoće da ode, ali je Akaš opet zaustavi i uhvati za ruku. Stavi joj na dlan svitak papira: “Evo koliko te volim.”
Međutim, ona baci svitak.
Akaš: “Ovo (svitak) je tvoje pravo na ovu kuću. Od danas pa nadalje niko ne mora da te pita zašto živiš ovde jer ti i Miti sada imate jednaka prava na ovu kuću. Ovi papiri su na tvoje ime.”
Ekadiš: “Ee! Došao si ovamo da bi stao na Mitinu stranu? I ja je volim koliko je voliš ti. Znam da Miti ne može postati majka. I ja sam tužna zbog toga, ali, usvojite dečaka iz neke dobre porodice kako bi popunili prazninu! Zašto da izaberete tu ćerku prostitutke? Daćeš prezime svog oca toj krvi (osobi s lošim poreklom – prim.prev.)? Ova rana koju si mi naneo nikad se neće isceliti! Došao si ovamo kako bi se nagodio uz pomoć ovih papira o imovini!”
Neće više da ga sluša i odlazi odatle u žurbi. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  153 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site