Mukta ne uspeva da spasi Rani!

Indijske Serije

Odbačena (1 496.ep.) 29.10.2014. – Mukta ne uspeva da spasi Rani!

By  | 

download (5)

Mukti predaju Manava. Ona je presrećna, ljubi ga. Nani je emotivna gledajući ih.
Ratna raširi ruke prema Rani: “Dođi ovamo, Rani! Dođi mi! (Uhvati je.) Htela si da pobegneš iz mog kaveza! Dobila si krila, je l’? Nije bitno! Ja znam kako da pripitomim ptičicu koja leti! Sad ću te zatvoriti na mesto odakle ti ni na pamet neće pasti da odletiš!”
Mukta emotivno kaže Nani: “Nani, dobila sam svoje dete! Sin mi je u rukama!”
Rani se otima i viče na Ratnu da je pusti. Ratna je vuče. Mukta ih gleda. Manav plače. Nani kaže Mukti da pođu. Mukta je zamoli da uzme Manava. Pogleda opet Rani pa uleti u auto. Nani joj kaže da požuri. Ratna odvlači Rani koja se okreće i gleda u Muktinom pravcu. Mukta je gleda. Potom ubaci auto u rikverc i krene. Rani uspe da se otme i potrči ka Muktinim kolima koja i dalje idu u rikverc.
Rani vikne: “Driver didi!! Sačekaj me!”
Uzalud.
Ratna se smeje: “Gledaj kako se bori!”
Rani se tužno okrene.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Akaš i Miti stižu u bordel, traže Rani. Ona pokaže Raninu sliku nekom tipu, ali je on upozori da odu odatle jer neće dobiti Rani, to je Ratnin bordel. Miti odbrusi da je ona njena ćerka i ne ide odatle bez nje. Akaš ga zgrabi, kaže mu da oni traže svoju ćerku. Neka ih zaustave ako mogu. On i Miti potom odu. Tip pozove nekoga i obavesti ga o Mitinom i Akaševom dolasku.

Bandit ščepa Rani i odvuče je do auta. Nani pita Muktu gde ide to. Tera je da stane. Ova deluje odlučno. Vraća se po Rani. Mala je ugleda i obraduje se. Banditi i Ratna su iznenađeni. Mukta ih malo prođe pa stane.
Vikne kroz prozor: “Rani, trči!! Hajde, Rani, trči!! Rani, dođi brzo!!”
Ratna je šokirana. Rani se otima. Ugrize bandita i otme se. Potrči ka Muktinim kolima. Ratna viče banditima da uhvate malu. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  157 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site