Miti ugleda Akševu i Ćamelinu zajedničku sliku!

Indijske Serije

Odbačena (1 500.ep.) 06.11.2014. – Miti ugleda Akaševu i Ćamelinu zajedničku sliku!

By  | 
source: fb page Tina dutta lovers

source: fb page Tina dutta lovers

Akaš i Ćameli se prisećaju svoje prošlosti dok se gledaju – kako su se jurili, ležali na senu…
Akaš: “Nandini?”
Ćameli mu kaže da je Nandini umrla i pred njim je sad Ćameli. Akaš je pita kako joj se sve to desilo i kad je to postala majka. Ćameli odgovori da joj je on lepo rekao da ne dolazi, ali je ona bila nestrpljiva da dođe u Mumbaj. Sad je postala neko dugi. Mislila je da se nikada više neće videti, ali to je sad igra sudbine. Akaš joj zamera što ga nije ni pozvala nakon svega što joj se desilo. Ona mu odgovori da jednostavno nije mogla, on je bio prvi koji ju je dotakao. Sve zašta se molila bilo je da njena Rani ne živi kao ona.
Miti se izvinjava Rani i kaže da može da joj objasni zašto je lagala.
Ćameli kaže Akašu da je verovala Miti, ali je i ona omanula i ne zna šta će biti s njenom ćerkom. Akaš joj kaže da se Rani ništa neće desiti jer je Miti otišla da je spasi. On joj objasni situaciju i pita je gde je to Ratna mogla odvesti devojčice. Ćameli mu kaže da zna to mesto, ali ne zna kako se zove. Zaključana je sada tu i ne može ništa da uradi. Akaš joj kaže da ne brine, unajmiće advokata i izvućiće je uz kauciju. Ćameli pristaje, ali mu kaže da to uradi brzo. Akaš odjuri.
Miti objasni Rani zašto ju je lagala. Kaže kako su i ona i Ćameli samo htele da je spasu. Moli je za oproštaj. Devojčice teraju Rani da oprosti Miti. Rani zagrli Miti.

Damini ugleda Miti u kolima. Shvati da je ona u nevolji i reši da je prati.

Akaš potpisuje papire za kauciju i Ćameli je slobodna.

Auto stiže na lokaciju, šejk je tamo. Damini takođe stiže. Ratna odlazi da popriča sa šeikom. Damini priđe sa zadnje strane auta i otvori ga. Miti se šokira kad je ugleda. Planiraju da pobegnu dok Ratna zaključuje posao i broji pare. Damini uđe u kola i pokrene ih. Ratna počne da puca. Deca izlete iz auta i počne jurnjava. Šeik pobegne. Ratna zaustavlja ove i hoće da puca. Damini se ispreči ispred Miti i metak je pogodi u ruku. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site