Ćameli priznaje da je Rani Akaševa ćerka!

Indijske Serije

Odbačena (1 502.ep.) 10.11.2014. – Ćameli priznaje da je Rani Akaševa ćerka!

By  | 

download

Ćameli zastane pred vratima. Gomti se šokira kad ugleda Ćameli, pozove Ekadiš da pogleda. Ova se takođe šokira, ispusti čašu iz ruke. Akaš uvede Rani u kuću, Miti takođe uđe. Zove Ćameli da uđe i ona. Međutim, Ekadiš poviče na Ćameli da stane i oslovi je pravim imenom – Nandini. Miti joj kaže da greši, nije ona Nandini već Ćameli, Ranina… Ekadiš je tu iznervirano prekine, kaže joj da ona ne zna, ali njoj je jasno da je to Nandini, a ne Ćameli. Miti je zbunjena. Ekadiš ljutito priđe Ćameli i kaže joj da se gubi. Priča loše o njoj. Akaš bi da se usprotivi, ali mu Ekadiš odbrusi da zaveže. Doda kako je ranije ćutala, ali ovaj put neće. Ta Nandini je loš deo Akaševog života i svaki njen dah je grešan. Ona potom razdvoji Akaša i Rani i malu gurne preko praga na Ćameli. Kaže im da se gube. Nandini je zaustavi i kaže joj da može loše pričati o njoj, ali ne i o njenoj ćerki, jer onda tako govori loše o sebi.
Ekadiš se okrene: “Šta kažeš?”
Ćameli klizne suza niz lice: “Rani je ćerka Vašeg sina.”
Svi su u potpunom šoku. Ćameli još jednom potvrdi ono što je rekla.

Višnu je u sobi i teško mu je jer sluša kako Nani priča Mukti o njemu i tome kako je bezvredan čovek. Mukta sklopi ruke pred Nani i zamoli je da prestane. Nani naravno nastavi. Mukta je opet moli. Višnu se nervira, udari rukom o ormar i iz njega ispadne Ćamelina kesa s novcem. Nani i dalje brblja. Višnu se seti kako mu je Mukta rekla da je taj novac Ćamelin. Pomisli kako bi možda mogao da iskoristi taj novac, a onda začuje Muktino dozivanje. Ona dođe u sobu. Višnu joj kaže da vrati taj novac Ćameli. Potom ode.

Ekadiš poludi, kaže Ćameli da će joj iščupati jezik ako opet izgovori ime njenog sina. Smatra da ona laže, prvo je iskoristila njenu snaju, a sad hoće i njenog sina. Ona nije glupa i neće to tolerisati.
Ćameli vikne: “Dosta, majko! Dosta ste govorili! Ja sam Rani štitila od svog sveta. Objasniću kako se sve desilo. Ili verujte ili nemojte, ali Miti mora saznati ovu istinu.” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site