Akaš se zbog Nandini sukobi sa gdinom Kanom!

Indijske Serije

Odbačena (1 510.ep.) 20.11.2014. – Akaš se zbog Nandini sukobi sa gdinom Kanom!

By  | 

download (1)

Neko zove Nandini na mobilni, ona gleda displej telefona i razmišlja u sebi: “Dok mu ne kažem “ne” neće odustati.”
Javi se: “Da, gdine? Da li ste shvatili da ne želim da Vam se javim?”
Neki čovek joj odgovori: “O! Šta je bilo? Sigurno imaš nekog bogataša. Slušaj, danas sam u Mumbaju. Želim da budem s tobom večeras.”
Nandini: “Ne mogu doći večeras.”
Tip: “Platiću ti duplo. Hoćeš li doći večeras?”
Nandini: “Gdine, neću da mi platite duplo! Ne bavim se više time! Sada dostojanstveno živim! I nemojte više da zovete ovaj broj!”
Prekine mu vezu i ugasi telefon: “Bitanga!”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Miti se sređuje pred ogledalom. Seti se Ekadišinih reči kako je Akaš pojeo čili papričice da bi ona obratila pažnju na njega. Nasmeši se. Seti se i Akaševih reči da će je čekati.
Pomisli s osmehom: “Pravo je vreme da oprostim Akašu. Puno se trudi da me uveri da sam mu ja sve. Niko više ne postoji u njegovom životu. Ne treba da se ljutim na Akaša. Oboje smo nesrećni ovako udaljeni jedno od drugog. Tvoja Miti je spremna za tebe. Akaše. Samo za tebe.”

Gdin Kana dođe kod Akaša, on mu otvori vrata. To je isti čovek koji je zvao Nandini. Akaš mu se izvini što je morao da ga zove da dođe kod njega kući, ali šta će, čovek ne može ignorisati savet lekara, a ni svoju ženu. Kana se slaže. Dođe Ekadiš i Akaš ih upozna. Kana uzme blagoslov od nje. Akaš mu kaže da su papiri spremni, neka ih proveri. Ovaj ga upita zašto da proverava, on prepozna po glasu da li je osoba poštena. Potpiše papire, rukuju se. Potpisan je ugovor vredan 100 miliona. Akaš kaže da je to tek početak, nada se da ih neće vezivati samo posao, i njihove porodice se mogu sprijateljiti. Kana pita Ekadiš za domaću hranu, i ova ga zove da sedne za sto. Kuvala je snaja. Kana odgovori da onda mora upoznati snaju, ali i celu porodicu. Ekadiš kaže da će Miti uskoro sići, a ona će poslužiti hranu. Ode. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

191 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *