Odbačena (1 511.ep.) 21.11.2014. - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Odbačena (1 511.ep.) 21.11.2014.

By  | 
source: pr24x7.wordpress.com

source: pr24x7.wordpress.com

Miti kaže Akašu da je nekada mislila da je jaka, ali je pogrešila jer je njena snaga zapravo bio on. On je sada njena najveća slabost. Akaš joj kaže da je uz nju. Miti odgovori da nije uz nju i ne može mu više verovati. Između njih je zid koji ona ne može preći. Akaš je pita koliko još puta da zatraži oproštaj od nje. Ona i Rani su njegov život. Želi da mu ona kaže šta da uradi da bi mu opet verovala. Miti odgovori da ona želi da mu veruje, ali ne može. Spremila se za njega, ali kada je sišla, zatekla je Nandini u njegovom zagrljaju. Ne može podneti da on dodiruje drugu. Akaš joj kaže da nije tako bilo, on je samo branio Nandini od Kane. Miti mu na to kaže da kao žena može to da shvati, ali ne i kao supruga. Ona ga zagrli. Akaš je moli da ga posluša i pusti Nandini da ode.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


S druge strane, Nandini razmišlja kako Akaš nju i dalje voli.

Akaš uverava Miti da će Rani ostati kod njih. Miti kaže da bi pogrešila i želi da Rani bar još par dana ostane sa svojom majkom. Ona ne želi da Rani zamrzi majku kao što je ona (Miti) zamrzela svoju. Akaš se složi, grli je. Miti mu kaže da ga voli. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

559 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *