Nandini daje poklon Akašu!

Indijske Serije

Odbačena (1 513.ep.) 25.11.2014. – Nandini daje poklon Akašu!

By  | 

0

Nandini kaže Akašu kako je viđala te kartice u rukama drugih ljudi i uvek je razmišljala hoće li je i ona jednom imati, da kupi sve što poželi. Zahvali mu se. Akaš odgovori da nema potrebe. Rani tera Nandini da idu u kupovinu, pita hoće li joj kupiti dobru odeću. Povuče je sa sobom u sobu da se spreme. Ekadiš je besna, pita Akaša je li poludeo. Miti je već poludela, a sad je i on poludeo načisto. Pita ga zašto je dao Nandini karticu. Šta ako sutra bude tražila još, hoće li joj sve dati. Neka samo čeka i gleda, ima duplo da mu traži sve što joj bude dao. Daće joj prst, a ona će tražiti celu ruku. Ima sve da mu uzme, i sve će izgubiti. Jednog dana će i Miti da izbaci iz njegovog života. Akaš je pita zašto je toliko napeta, Nandini nije glupa, dobro zna da je sada Miti njegov život i da za nju tu nema mesta.
Ekadiš: “Nije ona glupa, ti si!”
Ode.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Mukta vozi taksi i razmišlja kako joj taj dan nešto ne ide posao. Neki auto naleti na nju i umalo dođe do direktnog sudara. Mukta besno izađe iz auta. Šofer drugog auta takođe izađe. Mukta viče na njega, on se izvinjava.
Iz tog drugog auta izađe Rani: “Driver didi!”
Ona potrči ka Mukti i zagrli je. Mukta se obraduje što je vidi, pita kako je. Rani odgovori da je dobro i uzvrati pitanje. Nandini takođe izađe iz auta. Priđe Mukti koja se iznenadi. Kaže joj da se dosta promenila, kao da je ostavila Ćameli u prošlosti. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

50 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *