Miti šalje Nandini i Akaša u Raninu školu!

Indijske Serije

Odbačena (1 514.ep.) 26.11.2014. – Miti šalje Nandini i Akaša u Raninu školu!

By  | 

1

Mukta je dovela Rabinu (mušteriju iz prethodne epizode) u bolnicu jer se porađa. Umiruje je, kaže da će biti uz nju dok se ne porodi. Bolničarke je odvedu. Mukta pomisli kako i Višnu radi u toj bolnici, probaće da ga nađe.

Miti razgovara sa Damini preko telefona, hoće da ide sa njom kod lekara (zbog ruke). Damini je pita kako je Rani. Miti odgovori da je mala srećna. Damini joj kaže da joj se Rani sviđa, kad god je vidi ona je podseti na Iću. Doda kako je ponosna na Miti, ne samo da se borila za Ranin život, već je i Nandini podržala. Pita je koliko će dugo Nandini živeti sa njima. U tom trenutku Miti začuje neke glasove, pa prekine razgovor sa Damini. Damini pomisli kako Miti krije nešto od nje. Miti izađe u dvorište i zatekne Malviku i Rani kako igraju karte za novac. Rani pobedi i Malvika joj kaže da će biti pravi kartaroš kad poraste. Rani ne razume šta ta reč znači. Malvika joj objašnjava, kaže da će biti poznata. Hoće da odigraju još jednu partiju. Miti im priđe, ljuta je. Pita šta se to dešava. Rani odgovori da ju je Malvika naučila da se karta i rekla joj da će postati veliki kartaroš, a to znači da je niko neće moći pobediti. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

203 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *