Mukta pokuša da se zapali!

Indijske Serije

Odbačena (1 516.ep.) 28.11.2014. – Mukta pokuša da se zapali!

By  | 

download (1)

Ovo je “muzički” post! Šta to znači? Da možete slušati muziku i čitati sadržaj epizode! Kako? Na vrhu stranice kliknite na “play” dugme (crvene boje). Uživajte!

Miti ispusti sliku na pod i na se razbije. Ona odmah počne da se izvinjava Rani, jednostavno joj je skliznulo iz ruke, obećava joj da će joj kupiti nov, bolji ram.
Rani se ne ljuti: “Nema problema, mama Miti. Skliznula ti je iz ruke i polomila se. U redu je, nisi ti kriva. Ako ja nisam tužna zbog toga, zašto si tužna ti?”
Miti je pohvali da je tako zrela. Savije se da pokupi staklo, Rani bi da joj pomogne, ali joj Miti kaže da ne dira da se ne bi posekla. Uzme fotografiju, opet je gleda sva pogubljena.
Rani: “Znaš, kad porastem, biću ista kao ti!”
Miti se nasmeši: “Stvarno? Baš kao ja? (Rani potvrdi.) Hvala ti! Ali, puno toga ne znaš o meni. Moraćeš da saznaš sve o meni, zar ne? Hajdemo, rećiću ti sve o sebi.”
Odu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Višnu dođe zadovoljan kući, Mukta mu otvori vrata. On je zagrli, ali ona ne uzvrati. Samo ga gleda. On je pita da mu skuva čaj. Pita za Manava, zar nije trebalo da ga dovede od bake. Mukta ljutito odgovori da nije imala vremena jer je bila jako zauzeta. Baš kao što je on bio zauzet ceo dan u bolnici. Višnu povrdi da je baš bio zauzet. Predloži joj da uzmu Manava nakon večere. Potom zadovoljno izvadi 10 000 rupija i puži joj ih. Mukta ih ne uzme, još više se naljuti, ali Višnu to ne vidi jer je okrenut leđima. On doda kako je tog dana porodica jednog pacijenta bila jako zadovoljna njegovom uslugom. Mukta izvadi balon sa benzinom. Seti se kako je videla šta Višnu u stvari radi. Višnu ustane i priđe joj, pita je zašto ne uzme novac. Ima problem i kad zarađuje novac i kad ne zarađuje. Mukta ga samo gleda. Višnu joj onda predloži da ipak odu po Manava pa da izađu u neki dobar restoran na večeru, nisu odavno. Vidi da Mukta nije srećna, pa je pita šta joj je, doneo je kući 10 000 rupija, a ona je takva. Kaže joj da stavi pare u plakar. Mukta mu besno izbije pare iz ruke i one se razlete. Višnu je pita je li poludela, savije se i počne da skuplja pare. Mukta to iskoristi i počne da se poliva benzinom. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

111 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *