Odbačena (1 517.ep.) 01.12.2014.

Indijske Serije

Odbačena (1 517.ep.) 01.12.2014. – Miti spreči Nandini da stavi sindur!

By  | 

download

Sluga je pokazao Miti izgoreni sari. Izvinjava joj se. Miti mu oprosti, nije namerno, ali neka vodi računa sledeći put. Dođe Nandini, pravi se da je iznenađena i počne da grdi slugu. Miti joj kaže da je u redu, ljudi greše. Nandini se pravi fina, kaže Miti kako joj je Akaš s ljubavlju doneo taj sari. Miti na to odgovori da Akaš sve sarije njoj donosi s ljubavlju, doneće joj opet jedan. Akaš se smeši, pita zašto jedan, ima butik da joj otvori pa može imati svaki sari koji poželi. On i Miti se gledaju zaljubljeno. Nandini ne može to više da podnese i krene iz sobe. Na vratima stane i baci još jedan ljubomorni pogled na njih. Miti uhvati njen izraz lica. Nandini ode. Miti se zamisli. Akaš ode da se spremi.
Nandini ljutito upadne u svoju sobu. Počne besno da razbacuje stvari. Preturi kutijicu sa sindurom i prah se razleti po kalendaru. Seti se kako je nekada sa Akašem razgovarala o venčanju i kako joj je on poklonio kutijicu sa sindurom. Kaže da ako nije mogla tad da se uda za njega, može sada. Odluči da se obuče kao mlada.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Akaš je sa Miti na proslavi. Kolega mu čestita na pripajanju sa drugom kompanijom.
S druge strane, Nandini iz ormara izvadi venčanicu. Uzme onu zajedničku sliku sa njom, Rani i Akašem.
Gleda je: “Ja, moja Rani i moj Akaš!”
Na proslavi, Akaš i Miti plešu i gledaju se zaljubljeno.
Nandini se oblači i sređuje kao mlada.
Na proslavi se pojavi i gdin Kana. Ugleda Miti i Akaša kako igraju, pa se nakezi. Prokomentariše kako će mu baš biti zabavno. Priđe im i kaže da je znao da će se uskoro sresti. Miti kaže kako je došao kod njih kući, ali nije stigao da je upozna jer ga je njen muž izbacio. Akaš upozorava Kanu, kaže mu da je to privatna proslava i ne želi skandale. Kana mu kaže da nije kontaktirao upravni odbor, oni su prodali kompaniju sa kojom se udružuje. Akaš i Miti su neprijatno iznenađeni. Domaćin večeri poziva obojicu, kao čelnike obe kompanije, da iseku tortu. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

50 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *