Odbačena (1 519.ep.) 04.12.2014.

Indijske Serije

Odbačena (1 519.ep.) 04.12.2014. – Miti pristaje da Nandini ode iz kuće!

By  | 

download

Nandini legne da spava nakon što podesi alarm da zvoni u 6h.
Sledećeg jutra, Miti se probudi na vreme, sat joj zvoni tačno u 6h. Ona probudi Akaša jer treba da odvede Rani u školu. Nandini se uspava. Rani je jako smešna dok pospana pere zube. Miti joj kaže da požuri, mora i da stigne da doručkuje. Svi su za stolom, Miti poslužuje. Dođe Rani u školskoj uniformi, kaže da je spremna.
Zagrli je: “Bako! Good morning! Love you!”
Ekadiš se obrati Miti: “Počela je da govori engleski tečno kao ti! Šta ja sad da odgovorim? Love you?”
Miti: “Da!”
Ekadiš ćušne Rani: “Love you unuko!”
Rani se smeje. Miti je tera da doručkuje, kaže da joj je stavila užinu u torbu.
Nandinin alarm zvoni u 8h. Ona se probudi i shvati da se uspavala. Šokirana je. Miti isprati Rani i Akaša. Nandini u strči niz stepenice, ali prekasno. Miti joj s osmehom kaže: “Otišli su. Rani je otišla u školu, a njen otac na posao. A, da! Dobro jutroo, Nandini! Što si ustala tako kasno? U redu, nema problema! Ah, da, zaboravila sam da ti kažem! (Pokaže joj nanogicu, pravi se luda.) Vidi, našla sam ovo u svojoj sobi! Ne znam odakle tamo! Čija li je? Neverovatno, ja sam ustala u 6h, a ti tek sad! Možda je ova nanogica bila i u tvojoj sobi! A tvoj alarm nije zvonio u 6h! Moguće je!(Stavi joj nanogicu u ruku.) Više sreće sledeći put, Nandini. Idući put smisli nešto bolje, m?”
Ode. Nandini je šokirana i ljuta.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Akaš je sa Đogijem u kolima, brine zbog posla. Đogi mu daje savete. Akaš kaže kako Kana koristi privatan problem. Đogi ga savetuje da promisli kako da drži Kanu na oku. Akaš kaže da bi to mogao tako što bi uz Kanu boravio neko njemu blizak. Đogi ga pita zna li ko bi to mogao da bude.

Malvika dođe kod neraspoložene Nandini u sobu. Kaže joj kako bi zadobila neko poštovanje u kući da je ustala rano i spremila Rani doručak, a Akašu čaj. No, nema veze, rećić joj šta ledeće da uradi. Nandini joj nervozno odbrusi da ućuti, ne želi nikakav savet, niti da igra kako drugi sviraju. Sama će odlućiti kakva će joj biti sudbina. Malvika je neprijatno iznenađena. Dođe Gomti sa opranim stvarima i spusti ih na krevet. Grdi Malviku da i ona uzme nešto da radi. Ode. Malvika uzme stvari sa kreveta, ali ostane joj Akaševa košulja. Ode. Nandini se naljuti, zgrabi košulju, pa onda shvati čija je. Počne da je njuška i smeši se zamišljajući opet Akaša. Naiđe Ekadiš i vide je tako zanesenu.
Uđe u sobu, otrgne joj košulju iz ruku: “Bestidnice! Kako se usuđuješ?! (Opali joj šamar.) Šta radiš s košuljom mog sina?! Pokazala si kakva si! Ima da te ubijem! Danas ću te izbaciti iz kuće! (Dohvati je za ruku i povuče sa sobom.) Polazi!”
Nandini se buni.

Višnu je otišao kod Kane i ovaj mu kaže da mu on nije potreban kao pomoć u poslu. Potreban mu je čovek koji bi sve uradio za novac, koji bi bio sposoban i da ubije. Višnu ga pita želi li da on to ubije nekoga. Kana počne da se smeje, kaže da nije baš toliko glup. Želi da uništi nekoga i to tako što će mu uzeti sve što ima, tako će ga polako ubiti. Žli da uništi njegov posao, privatni život, mir. Sve. Povede ga da upozna Akaša. Višnu i Akaš se ugledaju i iznenade. Kana predstavi Višnua Akašu kao njegovog ličnog asistenta. Akaš i Višnu se prave da se ne poznaju. Akaš je zadovoljan. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

164 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *