Odbačena (1 520.ep.) 05.12.2014.

Indijske Serije

Odbačena (1 520.ep.) 05.12.2014. – Nandini podmeće požar!

By  | 

download

Ovo je “muzički” post! Šta to znači? Da možete slušati muziku i čitati sadržaj epizode! Kako? Na vrhu stranice kliknite na “play” dugme (crvene boje). Danas na našoj playlisti jedna od melodija iz serije! Uživajte!

Ekadiš je u dnevnom boravku sa Malvikom i Gomti. Dođe Miti i predloži da napravi Ekadiš drugo neko jelo. Ona pristane. Malvika ode sa Gomti da pomogne. Nandini je to čula. Ode i ona. Rani se vrati kući iz škole, Miti joj otvori vrata. Pita je kako joj je prošao prvi dan u školi. Rani je zagrli, kaže da je bilo super, ali nije joj se dopalo to što nije pošla sa njom, puno joj je nedostajala. Miti odgovori da bi išla u školu da je mlada kao ona. Rani potom veselo zagrli i Ekadiš. Počne da priča o školi. Kaže Ekadiš kako imaju ogroman “prayer hall” (hol za molitve). Ekadiš je pita šta joj je to, te joj Rani objasni. Miti joj takođe objasni da škole imaju te holove za molitve, baš kao što i oni imaju hram kod kuće. Deca sednu tamo i mole se. Rani potvrdi, kaže da su baš to radili. Ekadiš je pita šta je molila Boga. Rani odgovori da se pomolila da niko ne muči njenu mama Miti. Miti je dirnuta. Ekadiš pita šta je zamolila za nju. Rani odgovori da je baš ona ta koja muči mama Miti. Ekadiš kao krene da je pojuri. Rani počne da beži i na kraju se sudari sa Nandini koja je pod ćebe sakrila balon s benzinom i neki prah. Sve joj to ispadne na pod. Nandini se iznervira, vikne na nju što ne gleda gde ide. Počne da skuplja ono s poda. Rani joj se izvini. Kaže joj da je došla iz škole i pokaže joj svoju školsku uniformu, ali Nandini nije zainteresovana, kaže joj da žuri. Rani je pita šta joj je to što nosi. Ova joj kaže da ne mora sve da zna, tera je da ide u sobu. Rani se rastuži i naljuti na nju, kaže joj da je loša osoba, nije je ni pitala kako joj je bilo prvi dan u školi. Neće da priča sa njom i mama Miti je bolja od nje. Nandini pokuša da je omekša, kaže joj da se ne ljuti, pričaće kasniej s njom, ali mala ljutito ode. Nandini nastavi tamo kuda je krenula.

Akaš je u putu, razgovara telefonom s Đogijem. Kaže mu da je Kana odbio sve njegove predloge. Ali, neka ne brine, niko iz upravnog odbora ga nije podržao. Sutradan će se održati konferencija za novinare. Izložiće im svoje predloge. Đogi je zadovoljan, siguran je da se niko neće suprotstaviti Akašu. Višnu pozove Akaša koji se javi i na njegov pozov, pa razgovara i s njim i s Đogijem. Pitaju ga ima li neke informacije. Višnu ispriča Akašu za Kanin plan, a to je da pozove samo novinar ekoji su njegovi lični prijatelji. Akaš odgovori da Kana neće hteti loš publicitet za svoju kompaniju, neka zove koga hoće. Đogi kaže da je Kana možda u dogovoru sa tim prijateljima novinarima isplanirao da mu oni postavljaju i pitanja o privatnom životu. Višnu im ispriča da Kana izbegava nekog novinara po imenu Aslam Ka, ne želi da on bude pozvan. Đogi misli da taj novinar možda zna nešto o Kani, što ovaj pokušava da sakrije. Akaš kaže da će on tog novinara sam pozvati. Zahvali Višnuu na informacijama. Kaže mu i da nastavi da ga obaveštava o njegovim planovima, kako bi ga sabotirali. Kod Višnua dođe Kana, pa se on pretvara da priča s nekim drugim. Đogi i Akaš shvate o čemu se radi. Prekidaju razgovor. Višnu kaže Kani da je pozvao sve novinare sa spiska. Kana kaže da je došlo vreme da svi saznaju istinu o Akašu, biće zabavno. Poštovanje je jako bitna stvar. Kad ono nestane, osoba je napola mrtva. Počne zadovoljno da se smeje pa ode. Višnu se takođe nasmeši. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site