Ratna kaže Miti da Rani nije Ćamelina ćerka!

Indijske Serije

Odbačena (1 523.ep.) 10.12.2014. – Ratna kaže Miti da Rani nije Ćamelina ćerka!

By  | 

output_esxHzs

Novinar Aslam Kan je u Akaševoj kancelariji, pozdravljaju se. Akaš je zadovoljan, kaže da nije stigao da se vidi sa njim na konferenciji za novinare. Međutim, video je da je Kana bio zapanjen njegovom pojavom. Pita šta je to Kana uradio. Aslam odgovori da je on počinio strašan zločin, namestio je da njegova (Kanina) sestra i cela njena porodica stradaju u saobraćajnoj nesreći. To je uradio kako ne bi delio posao ni sa kim. Akaš se uozbilji, zapanjen je. Kaže kako to znači da bi Kana mogao biti optužen za ubistvo. Pita postoji li neki dokaz. Aslam odgovori da sve dokaze ima na fleš memoriji/USB-u. Taj USB je trenutno kod njegovog prijatelja. Doda kako mu može dati USB, ali pre toga mu on mora obećati da će ga prebaciti u inostranstvo. Jer, Kana će ga ubiti. Akaš mu predloži avionsku kartu za prvu klasu do Dubaija. Takođe, uplatio mu je 10 miliona rupija na račun. Kana ga tamo neće moći naći. Ne trba da brine, biće bezbedan tamo. Aslam mu zahvali. Akaš ga pita na koji način će dobiti USB. Aslam mu kaže da dođe da se vide u Maratha restoran koji se nalazi u blizini aerodroma, u 17:30h. Tada će mu dati USB, a posle odmah ide za Dubai. Akaš je zadovoljan, rukuju se. Aslam ugleda Akaševu i Mitinu sliku na stolu. Upita Akaša da li mu je to žena. Ovaj pogleda sliku i nasmeši se. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!